VinterVild

Alla inlägg under december 2011

Av vintervild - 27 december 2011 18:00

Ännu ett offer för kattmyntan...


  Galen, gaaaleen!!!


Av vintervild - 27 december 2011 15:00

Det har inte blivit mkt träning på sistonde, av naturliga skäl. Intensivkursen var intensiv och nu har studion varit stängd, lägenheten full av kaos och den där julen har kommit emellan med. Men nu är syrummet fritt från vattenläcka och städat och fint och även om stången inte kommit upp ännu så kan det bli lite stretch idag iaf. Det ska bli så skönt att för första gången på månader har lite utrymme och slippa stretcha i hallen. Kunde ligga i liggande straddle imorse, yay!

Golvet verkar platt o fint, men är av ngt mysko material. Det ser ut som parkett, men är inte lika halt så jag kan få lite svårt att glida. Det stoppar inte katterna från att glida runt som två Bambisar på hal is, dock. De har tagit över rummet som sitt eget o leker där dagligen. Det var roligast innan vi städade såklart.


OP är det imorrn, torsdag och söndag o jag vet inte om jag kan gå på ngn av dem. Middag med kusin + barn är troligen planerat till morgondagen, shopping med syster på torsdag och på söndag är det nyårsdagen o även om det finns sämre sätt att hälsa det nya året välkommet än genom att dansa så får det bero på mängden sömn och alkohol på grund av nyårsfirandet.

Men icke att förtrösta, den andra januari börjar nästa omgång o jag har koreografiklass med Serena att se fram emot direkt på måndagen! O det ska bli så kul! + massa stretch såklart, jag har mål att uppnå under 2012. Just nu vill jag bara komma igång med ryggstretchen igen, jag o Nelle enades om att hålla på den till nästa omgång men när jag ser alla fina framgångar som Z har skördat så kliar det i fingr.. eh.. ryggen! Men allt har sin tid, skynda långsamt.

Av vintervild - 27 december 2011 10:30

Kissarna fick julklapp av älsklingens mamma, en tygpåse fylld med torkad kattmynta. Den var populär kan jag säga...


  My preeeciousss....


Katten var mest intresserad av att rulla runt på golvet där påsen hade legat, men när missen tröttnat och gått ut så fick hon sin chans att bita på den. Ingen bild dock, men bedårande hög var hon med. Tror det var två kissar som sov sött sedan.

Av vintervild - 27 december 2011 08:15

Jag överlevde gårdagen, några timmars extra sömn gjorde susen och jag orkade vara social när vi var på julfirande nummer fyra.


Gran hos älsklingens mor 


Nu är det rätt så skönt att all jul är över, även om jag gärna hade haft lite mer ledigt och inte behövt vara tillbaka på jobbet redan. Men det är bara tre hela dagar, halvdag på fredag o då kommer jag att jobba hemifrån. O så är det väldigt lugnt o tyst under mellandagarna, nästan alla är lediga :)

O lugn o ro är aldrig fel.

Av vintervild - 26 december 2011 11:58

Idag är en ligga-i-sängen-dag, eventuellt med inslag av hata-världen. Vissa dagar bara är så. Men jag måste upp o iväg om ett fåtal timmar, dags att vara social igen.

Av vintervild - 25 december 2011 11:15

Jag har firat jul tre gånger under två dagar, det blir så när man har många ställen att besöka och familjer har delats upp. Imorrn är det dags för det fjärde, och sista, firandet.


  Med bror o brorsöner


 

Med mor, far o syster



Med älsklingens pappa


Klapparna var över förväntan, pengar av mor o far o bror, massage av söta syster och biljetter till Svansjön av älsklingen.


  Något att se fram emot!


Långt fram i tiden visserligen, men det var den första icke-utsålda föreställningen. O jag kan vänta på något gott :)


Till mor o far så gav vi biljetter till Spamalot som vi allihopa ska gå på tillsammans, de blev jätteglada o det behöver vi inte vänta lika länge på. Bara till 25:e februari :)


En bra jul, även om julstämningen här hemma lyser med sin frånvaro på grund av mer än smärre kaos. Idag blir det städdags, efterlängtat...

Av vintervild - 24 december 2011 23:40

God jul alla!

Av vintervild - 22 december 2011 20:15

Idag blev granen klädd hos mor och far. Traditionellt en dag för tidigt, men imorgon blir det julafton med brorsönerna så då måste granen vara klädd och skinkan (kålroten) vara provsmaka.


  Gran innan pynt, pappa satte upp ljusen redan igår


  Gran med pynt


Huset var fullt med vovvar, tre vackra hamnade på bild. Kanske kan jag få med resterande halva under morgondagen.


Kitty 


Nova 


  Nytrimmad Hertha

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skapa flashcards