VinterVild

Direktlänk till inlägg 31 december 2011

Nyårsblues

Av vintervild - 31 december 2011 18:30

Oftast så lider jag inte av nyårsblues, jag gillar när saker tar slut, men iår är det värre. Känner mig sorgsen, men vet inte om det är nyårets fel eller bara allmänt.


Dagen har varit lugn och fylld av sömn. Lite nyårsmat och -dryck har inhandlats och det nya året kommer att avslutas i all enkelhet med en middag tumanhand mig och älsklingen emellan (och djuren såklart). Om festandets dagar någonsin fanns så är de förbi nu :P


Nyårslöften iår, förutom de pole- och dansrelaterade, är att jag ska sluta med min morgonlatte då den gräver för stort hål i min plånbok. Men ack så god den är.

Jag ska även ha konsumtionsfrihet, bara köpa det nödvändiga under minst tre månader. Eftersom jag är en shoppinggalning och behöver tygla mig själv. Och böcker är en nödvändighet, tro inget annat.

Mindre godis. Helst inget alls, men vi får se hur det går med den saken.

Älska mer, kramas oftare och pussas så ofta jag bara kan! På älsklingen i första hand, men de som vill ha kramar behöver bara säga till :)


Kattens nyårslöfte var att äta mer smör:


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se