VinterVild

Direktlänk till inlägg 28 december 2011

Mardrömmar o spagat

Av vintervild - 28 december 2011 08:00

Sov dåligt inatt och drömde mardrömmar. Ingen trevlig morgon med andra ord, hade gärna legat kvar i sängen många timmar till. Att det knappt är ngn på kontoret eller på andra sidan mailen hjälper inte heller, men det är bara en morgon kvar den här veckan. En tidig, tidig morgon...


Igår blev det hemmastretch till Midsomer Murders, en ypperlig kombination. Körde ben hela tiden, 1,5 h, och det kändes riktigt bra. Hade sällskap av katten som tjurade eftersom jag tagit bort hennes kattmynta, men hon var helt galen i den.

Benen börjar känns bra, spagat på höger ben kommer enklare och snabbare även om jag inte kommer ner i den kall än. Vänster ben går framåt men är inte lika bra. Bara att kämpa på.

Min sätesstretch börjar ge resultat med och höftböjaren är på gång. En sak i taget, även om det alltid går för sakta :P


  Inte helt perfekt, men jag hade inte så långt tid på mig :P


Idag blir det ingen pole, det blir inget mer iår för mig :( Middag med kusin idag, shopping imorrn och studion är stängd på söndag eftersom det är nytt år. Tur att det är måndag snart :) 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se