VinterVild

Direktlänk till inlägg 4 december 2011

Husgäst intensivt och dans

Av vintervild - 4 december 2011 18:30

Nästan frisk, inget ont ngnstans och mättare än mätt efter adventsmiddag hos mamma o pappa. Det är ingen matbrist där inte...

Tycker om min stora familj som låter mycket när vi träffas allihopa, mina syskon är bland det bästa i mitt liv och jag skulle inte byta dem mot något i världen. Även brorsönerna är rätt rara emellanåt, speciellt nu när de börjar bli stora :)


Imorgon blir det ingen stretch för mig, jag och Nelle kom överrens om att jag ska vila från ryggstretchen en vecka eller två för vi tyckte båda att det började gå åt fel håll. Tråkigt, men jag vill göra det som är bättre i det långa loppet och jag kände själv att jag började bli stelare ist för mjukare...

Förhoppningsvis så är jag frisk nog för att träna på tisdag o på onsdag så börjar intensivkursen! Åtta pass fördelat på tre veckor, med Nelle o Karolina. Ingen nåd!

Vi kommer att få en husgäst under intensivkursen, Elina från Gävle har ingenstans att sova så jag erbjöd vår soffa. Jag hoppas att hon överlever i röran med katter, älsklingen och mig :)


Har bokat dansföreställning i februari, Compagnie Marie Chouinard's Body Remix-Goldberg Variations:Så coolt! O jag får se det live!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se