VinterVild

Alla inlägg under november 2011

Av vintervild - 23 november 2011 12:15

Nu är missen friskförklarad, vi var hos veterinären i förmiddags till missens förtret. Han meddelade högljutt vad han tyckte om den saken o jag var inte en favoritperson när vi kom hem igen. Men nu är han frisk o jag hoppas att han håller sig borta från fler slagsmål för han börjar bli lite dyr i drift...


I övrig är det trötthet och håglöshet som regerar. Jag vill bara ligga i sängen och sova och inte ens tanken på pole eller stretch får mig på bättre humör. När jag väl är i studion så är det en annan sak, men vägen dit känns väldigt lång just nu.

Ska iaf på OP i em, lite spontant för min nageltid blev flyttad i sista sekund. Tröttheten ville att jag skulle stanna hemma i soffan men jag tvingade den att kapitulera. O jag hoppas att jag har mer ork än igår då inget fungerade alls...

ANNONS
Av vintervild - 22 november 2011 14:30

...en dålig måndag: beställer en Iphone 4S. Kommer om en vecka eller så och så är även jag fast i Iphoneträsket.

ANNONS
Av vintervild - 21 november 2011 17:50

 

Ingen stretch för mig idag, o ingen missen till veterinären för det blev lite logistikproblem. Så jag lever på gamla meriter och ska snart ta mig i kragen o stretcha lite själv, ackompanjerat av missens klagande över att han inte får gå ut...

Av vintervild - 21 november 2011 17:15

Bildbevis från gårdagen.
Av vintervild - 21 november 2011 10:00

Jag är retlig idag, inte på vackert humör och vädret hjälper inte till. Jag vill ha iskyla och snö, inte plusgrader och regn. Ingen vinter ännu och jag saknar den.


OP igår, det gick helt ok. Klarade twisted grip handspring åt ena hållet ett flertal gånger, men så snart kameran åkte fram så gick det inte såklart så ingen bild. Tror det kom på film, dock, får se ikväll.

Körde lite andra småsaker, mycket styrka för det var ett tag sedan. Fick två nya trick på bild så några framsteg görs emellanåt.

Z, L o E vad åxo där, vi hjälpte varandra såklart men Z o E som är på samma flexynivå körde sitt eget race efter ett tag.

Jag har väl nämnt att jag har svårt med förändringar?


Stretch efteråt med Z, L o E. Skulle ha stretchat tillsammans men Z o E var alldeles för upptagna med varandra så jag  o L blev lämnade åt våra öden. Så mycket för hjälp med ryggstretch, men jag körde en del själv. Inga större framsteg, jag tycker inte att jag kommer ngn vart o jag vet inte riktigt vad nästa steg för att komma över tröskeln är.

Z får specialhjälp av Nelle som jag är extremt avundsjuk på, men jag förstår att Nelle ser potentialen o där är jag inte än hur gärna jag än vill. Men lite privatsessioner skulle jag inte tacka nej till...


Summan av mina icke-framsteg på ryggfronten:  Elbowstand, fötterna något närmre huvudet


  Brygga med superstela axlar


  Chest stand


Ingen stretch för mig idag, missen ska till veterinären så det hinns inte med. Tänkte köra hemma, själv är bäste dräng påstås det ju...

Av vintervild - 21 november 2011 08:30

Jag är på "life's a bitch and so am I"-humör idag.


Insomningsproblem, hormoner och stiltje är att skyllas på.

Av vintervild - 18 november 2011 07:45

Två dagars jobb under en vecka är mer än nog, hade gärna somnat om länge, länge imorse men det fick jag inte såklart. Imorgon så...


Balett igår, kändes som en evighet sedan sist och det var tusen gånger roligare än jag mindes. Framsteg görs, sakta men säkert.


Jag saknar att inte ha en anledning att vara i studion mest hela tiden. Inte för att jag behöver en anledning för att gå dit egentligen, men jag behöver spendera lite tid med min raraste älskling med. Han har blivit försummad under lång tid nu o förtjänar en flicka som spenderar åtminstonde någon kväll i veckan hemma. Men jag vill träna, jag vill! Inte förrens på söndag är det dags igen, alldeles för länge till dess.


Det är tråkigt att det inte finns fler saker att träna inför här i landet. Det är inte just tävlingar jag saknar, utan showcases och bara en anledning att svänga ihop en koreografi att visa på scen. Jag tränar för min skull men vill gärna visa upp vad jag kan med, o mina uppvisningsnerver behöver härdas.


Tills dess får jag längta efter OP på söndag...

Av vintervild - 17 november 2011 07:45

Åter på jobbet med mailkorgen full av mail. De flesta redan utagerade som tur är men vissa jag måste ta itu med fast jag blir trött på de dumma frågorna. Men men, bästa att bli pedagogisk...


Älsklingen är fortfarande jätteförkyld o jag är trött trots att jag spenderat mest tid de senaste dagarna med att sova. Man kan aldrig sova för mycket...

Fortfarande mardrömmar emellanåt, dock, och jag sover sämre med älsklingen i sängen, fast o andra sidan så kommer jag upp på morgonen då. Ett tveeggat svärd...


Missen mår bättre, han håller på att jama sönder våra öron för att han inte får gå ut, men har man en trasig tass måste man stanna inne. Han håller sig undan såret som tur är så han slipper tratt för det mesta, men ibland åker den på ändå. Mest för att det är enda tiden som han är tyst.

Det läker fint, medicinen går ner utan större problem och jag hoppas att han får all clear på måndag när vi har återbesök. Mitt under min ryggstretch, dumma misse...


Åter i verkligheten, balett ikväll och fredag imorgon. Jag längtar redan till söndag och OP.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se