VinterVild

Direktlänk till inlägg 30 november 2011

Vårens planer

Av vintervild - 30 november 2011 08:00

Vårens första polekurser planerade: koreografiklass med Serena och ben- och ryggstretch med Nelle, samt att jag ska gå på drop-inklassen Strenght4Pole på söndagar. Önskar att jag hade råd o tid med en Nivå 4 eller Akropole, men man kan inte få allt man vill. Tyvärr.

Koreoklassen ser jag verkligen fram emot, den har jag längtat efter hela hösten o blev lite ledsen när jag fick veta att Serena kanske inte skulle fortsätta och blev överlycklig nu när hon gör det :)


Idag är jag helt slut efter gårdagens pass som var underbara, båda två. Jag kom inte lika långt i min straddle som förra gången, men spagat gick bättre o vi fick göra split rolls, urkul! O ett bra sätt att träna sin spagat, precis som swims är för split. Fast vi bytte främre ben i varje roll, hittade ingen video på det dock.

Poleklassen var intensiv, vi tränade cross ankle release till TG handspring (gick sådär), cartwheel mount (gick inte alls) o Superman till shoulder mount (gick bättre, men inte hela vägen). Många bra saker att träna på, CAR till TG HS är så snygg tycker jag, om man får till den på rätt sätt.


Idag vila, imorgon OP och balett. Yay!

 
ANNONS
 
Vickan

Vickan

30 november 2011 15:33

Wow, det såg riktigt kul ut på videon. Ser framemot tills jag får till spagat :)

Nu tränar jag lite på att ligga groda typ, för att få till utvridningen och vigheten i knä, lår, ben osv.. för på baletten så vrider jag fötterna, men knäna tar ju sin lilla tid att få bra utåtvridning på också.. annars går ju inte knäna över tårna :/

Så jag får inte vrida ut så mycket som jag vill numera.. för det är ju lite skadligt för knäna då :/

http://www.primapolerina.net

 
Vickan

Vickan

1 december 2011 18:33

Jag ska testa sen när jag har större plats att hålla till på, här är det så mycket kartonger och annan skit nu :)

Ja, Urtikaria är jobbigt, det börjar bli liite bättre stundtals.. men ibland river man ihjäl sig..

Det blir så stora fält hela kroppen och då är det bara Kortisonet som dämpar tyvärr.. jättejobbigt.

Hoppas det kommer gå bort framöver iaf.

http://www.primapolerina.net

 
Lesly Valencia

Lesly Valencia

6 december 2011 15:41

Roligt, jag ska också gå rygg men nelle och så ska jag träna nivå 3 med Moa :) Inte hört talas om Strenght4Pole men får se om jag går på lite sånt också :)

Och förresten ser ju splitrolls kul ut!

http://leslita.blogg.se

 
resume

resume

9 december 2011 16:11

Personally I like the style of your site really very much!

http://cvresumewriters.com/onlineresume.php

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se