VinterVild

Direktlänk till inlägg 17 november 2011

Verkligheten

Av vintervild - 17 november 2011 07:45

Åter på jobbet med mailkorgen full av mail. De flesta redan utagerade som tur är men vissa jag måste ta itu med fast jag blir trött på de dumma frågorna. Men men, bästa att bli pedagogisk...


Älsklingen är fortfarande jätteförkyld o jag är trött trots att jag spenderat mest tid de senaste dagarna med att sova. Man kan aldrig sova för mycket...

Fortfarande mardrömmar emellanåt, dock, och jag sover sämre med älsklingen i sängen, fast o andra sidan så kommer jag upp på morgonen då. Ett tveeggat svärd...


Missen mår bättre, han håller på att jama sönder våra öron för att han inte får gå ut, men har man en trasig tass måste man stanna inne. Han håller sig undan såret som tur är så han slipper tratt för det mesta, men ibland åker den på ändå. Mest för att det är enda tiden som han är tyst.

Det läker fint, medicinen går ner utan större problem och jag hoppas att han får all clear på måndag när vi har återbesök. Mitt under min ryggstretch, dumma misse...


Åter i verkligheten, balett ikväll och fredag imorgon. Jag längtar redan till söndag och OP.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se