VinterVild

Direktlänk till inlägg 8 november 2011

Nattsudd

Av vintervild - 8 november 2011 22:45

Borde sova för länge sedan, som älsklingen gör innan mig för en gångs skull. Händer typ en gång i evigheten...


Kom just från studion och har kört inför lite publik. Första gången blev total katastrof, kom in i spinny för snabbt båda gångerna o misslyckades totalt.

Andra gången gick bättre, men jag känner mig dålig nu för de andra tre är så otroligt bra. O så jag med mina knän som inte är raka, fötter som sicklar och allmänt osammarbetsvillig kropp.


Jag får skylla mig själv, är trött och glömde ta min antidepp för några dagar sedan. Jag lär mig aldrig, det slår alltid tillbaka och får mig att vilja gråta.


Och har man inget snällt att säga ska man inte säga något alls.

 
ANNONS
 
Clara

Clara

8 november 2011 23:14

Rebecca, jag tyckte din koreografi var superfin! Verkligen. Men det märktes ju att du var trött. Jag tror att det kommer sätta sig på plats! Jag kände mig helt borta med Serenas koreo fram till dagen vi uppträdde. Det kommer gå fint! Kram

http://collman.blogg.se

 
Ingen bild

zenia

9 november 2011 23:31

REBECCA nu kommer jag hem till dig och drar dig i håret!!!!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se