VinterVild

Alla inlägg under oktober 2011

Av vintervild - 20 oktober 2011 10:45

Ångest deluxe idag. Så att den flimrar framför ögonen, magen är full av elefanter och det kryper i skinnet. Vad som kan ha föranlett detta har jag ingen aning om, gissar att det är många små, enskilda saker som blivit till en stor tiger.


Det är svårt och jag försöker att andas och hålla mig sysselsatt, men luften känns seg och min lista är alldeles för inkomplett.


Har försökt att ordna med fuktskadan. Entreprenören som ska fixa rummet ringde igår vid halv två och undrade om ngn var hemma. När jag svarade att det bara var kissar hemma så lät han uppriktigt besviken. Vad hade han väntat sig?

Hur som helst så måste vi flytta ut sakerna ur rummet men vi har ingenstans att ställa dem. Förrådet är uteslutet för det är för första för litet och dessutom är det bara inhängnat med hönsnät och inget ställe man ställer värdefulla saker på. O i lägenheten får de inte heller plats, inte om vi ska kunna bo där fortfarande. Ja, vi har mycket saker.

Så idag har jag försökt att ringa förvaltaren under den väldigt generösa entimmestelefontiden.

De hade problem med telefonväxeln.

Jag blev bortkopplad ett stort antal gånger, hamnade i Skåne(?!) en gång och när jag till sist fick svar så hade jag på något vänster kommit till fel avdelning. Hon som svarade kunde inte göra så mkt mer än att skicka ett mail med mitt telefonnummer till ansvarig så nu sitter jag här o hoppas att de hör av sig.

En oändlig följetong.


Chefen är på språng o tillbaka imorgon efter lunch så jag kan inte få svar på mina frågor och jag vet inte vilken ände jag ska börja i. Allt är ett oändligt nystan.


Hela livet är ett nystan, en gordisk knut som inte kan lösas med ett Alexanderhugg.

Av vintervild - 20 oktober 2011 08:15

Jag somnade igår när jag kom hem från jobbet och sov i en o en halv timme. Ingen lugn o rofylld sömn, dock, kände mig alldeles för stirrig o när jag vaknade till för att jag kissnödig så trodde jag att jag bara hade sovit i tio minuter.

Det behövdes, jag var marginellt piggare när älsklingen kom hem lite senare. Gick och lade mig tidigt åxo men är fortfarande trött idag. Trött, trött, trött...

Tur att det snart är helg o Pole Art! Även om det inte kommer att bli så mkt sömn så är det ett kärt besvär :)


En liten förhandstitt på vad som kan väntas:


Fina personer från underbara NPS :)


Idag blir det OP och balett. Jag ska prova lite nya idéer och tankar till min koreo, kameran är med och jag hoppas på aha-upplevelser.


Av vintervild - 19 oktober 2011 11:30

Missen följde mig till bussen imorse igen, i mörkret. När han får syn på mig så mjauar han hjärtskärande o springer fram, men jag får inte klappa på honom. Sedan följer han mig med svansen i topp, iaf så länge vi är på säker missemark och inte möter någon läskig människa.

Han skickade mitt hjärta till halsgropen flera gånger om när han sprang ut på vägen och inte ville komma tillbaka när jag ropade. Han har reflexhalsband, men är en liten katt och bilarna är stora och tunga. Jag vill väldigt gärna inte ha en platt katt.


Idag har jag ingen träning efter jobbet, det känns ovant. Jag ska hem och sova istället :) Och samla energi för OP och balett imorgon. Ska försöka köra igenom hela koreon, hur det än ser ut, och bestämma om och vad som ska ändras. Jag fick lite idéer under gårdagens pass för jag har lite saker som jag inte är helt nöjd med nu när jag börjat köra, men jag får se hur det blir. Kameran ska med så får jag se resultatet...

Av vintervild - 19 oktober 2011 07:30

För tidig morgon, för sen kväll igår och de hade ingen sojamjölk när jag skulle vara onyttig o köpa en latte. Kanske en pik? Jag köpte iaf ingen Red Bull som substitut, även om det nog hade varit en bra idé såhär i efterhand.


Träning igår gick helt ok, men jag är frustrerad över höger hamstring. I spagatläget så känns den inte bra, alldeles för stel och ond. Inte så att jag tror att den ska gå sönder när jag stretchar, den ger med sig efter en stund, men det sätter käppar i mitt framstegshjul. Väldigt frustrerande. Speciellt som resten av övningarna går framåt.

Nu ska den få vila fredag, lördag o söndag o så hoppas jag att den känns bättre på måndag igen. Hoppas hoppas...


Klassen var kul, vi börjde träna twisted grip handspring o det känns praktiskt taget omöjligt. Men folk kan ju göra det så jag hoppas att jag kan snart med :) Kommer inte att lägga ner så mkt energi på det innan tävlingen, har viktigare saker att träna på inför dess, men på klasserna kommer jag att göra mitt bästa.

Daniele tyckte att det gick bra för mig, o det tycker jag med. Helt rätt nivå och utmaning för mig i nuläget.


I helgen är det Pole art! Yay!! Jag åker ner på lördag morgon och hem på söndag kväll, o så har jag workshop med Oona på söndagen och med Anastasia måndag och tisdag. Det kommer att bil helt underbart :)

O sedan är det bara träning inför tävlingen som gäller, öva öva öva.

Av vintervild - 18 oktober 2011 15:47

 


Bild lånad av Clara.

Av vintervild - 18 oktober 2011 08:00

Trött som vanligt, jag tror inte att någon blir förvånad av att höra detta. Känner mig extra trött idag för katten väckte mig inatt. En hårboll i halsen som skulle hostas upp precis bredvid mitt öra. I sängen. Jag puttade ner henne på golvet istället och nu är hon sur på mig. Liten fjanta.


Stretch gick bra igår, inga extrema framsteg men en sak i taget. Även om jag önskar att jag skulle få gummirygg över en natt så kommer det inte att ske :)


Körde lite OP efter, tränade på air invert på spinny. Svårt att få till snyggt tycker jag, har jag för mkt fart från början så kommer jag inte upp o har jag för lite så stannar jag när jag går vidare. Men men, bara att fortsätta att öva.


Träffade L med, det var länge sedan! Hon var och hälsade på och tittade på Pablos klass en stund o så gick vi till tåget tillsammans. Trevligt :)


Jag har nojat klart över SM för tillfället, jag hade en stressdag igår och nu får det duga. Jag ska jobba på det jag kan och resten kan jag inte göra någonting åt o då duger det inget till att bli frustrerad över det.


Även om jag vet att jag kommer att gå den vägen igen så är det skönt att ha det avklarat.

Av vintervild - 17 oktober 2011 12:00

Fick lite sovmorgon imorse, vaknade med en gosig kisse bredvid kudden. Det finns sämre sätt att vakna på :)


Läkarbesök gick bra, men nu är mina värden för höga istället för i underkant. Suck... Men vi kom överrens att fortsätta med samma dos eftersom värdena har lekt jojo det senaste året.

Blodtryck, puls o allmänt tillstånd såg bra ut med, vikten ska vi inte prata om :( Blä...


Älsklingen verkar ha resignerat till min träningstäthet, han suckar inte djupt så snart jag nämner att jag ska i väg :) Jag vet inte om det är bra eller dåligt? Han kanske har skaffat sig en älskarinna? ^^ (utöver de fjorton han redan har då förståss)

Av vintervild - 17 oktober 2011 10:30

Nu har alla tävlande till SM kommit upp, kul att kolla in konkurrensen ;) Även om jag tävlar mer för mig än för att vinna.


(Fast mitt ego hoppas såklart att jag sopar banan med dem ;))

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skapa flashcards