VinterVild

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2011

Träning och planering

Av vintervild - 12 oktober 2011 07:30

Stretch och första klassen på Nivå 4 igår, härligt... Det gick bra, båda två, men jag är stel i min straddle och split som vanligt. Kämpa, kämpa...


Nivå 4 gick väldigt bra, Daniela är en mkt bra lärare som peppar en till det där lilla extra.

Vi tränade på Superman till Shoulder mount, eller i mitt fall Superman till Dove till ramla ner :P Men jag kommer iaf in i Dove nu, bättre än innan o Shoulder mount kommer när det kommer. Bara att öva, o se till att håret inte hamnar i vägen. Det är svårt nog ändå.

Körde även Ayesha och där är jag bättre. Tränade på att inte bara stanna statiskt utan även att röra på benen i cirklar för att träna upp balansen. Det behövs, det är en sak att komma in i den, en annan att hålla balansen om ngt skulle hända.

Försökte även att hålla med fel arm, det gick inte alls bra, men är bra att träna på för konsekvensens skull.

Brass monkey från golvet var nästa sak, det gick bättre än väntat. Jag lyckades komma in i den några gånger på ena sidan och en gång på den andra. Måste träna båda sidor, annars blir man sned :P

Vi avslutade med aerial climb, fem klättringar. Jobbigt, jobbigt, speciellt som jag är usel på Gemini på fel sida, men det gick. Inte snyggt, men jag klarade fem klättringar utan att ramla ner :)


Fick även veta att fyra av de fem som jag känner till från NPS som sökte till SM kom med, yay! Är North Pole Studio bäst eller bäst? :D Alla har inte bestämt om de ska vara med, men bara att vi är 20 % av de antagna är en bedrift i sig.

Idag börjar min träning inför tävlingen, jag ska gå igenom det jag har gjort på koreon, ändra om det behövs om få in dans och spins. Det kommer att bli perfekt!


Hoppas jag.

 
ANNONS
 
Lesly Valencia

Lesly Valencia

12 oktober 2011 11:56

Åhh det är verkligen jätte kul att läsa vad du gör på nivå 4. Jag har alltid undrat vad skillnaden är och vad som förväntas av en. Aerial clib såg jätte jobbigt ut hehe.

Ha det så bra!

http://leslita.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se