VinterVild

Alla inlägg under september 2011

Av vintervild - 13 september 2011 07:45

De var inne i lägenheten igår, smutsade ner lite på golvet, lyckades att inte släppa ut katterna och meddelade att läckan var hos grannen över, precis som jag trodde, och de jobbade på det. Det droppar fortfarande från taket, dock. Borde inte prio ett vara att stänga av vattnet för att minska skadorna?


Älsklingen kom hem igår o hade köpt en jättesöt handväska till mig. En lila. Jag har klagat på att min gamla var trasig men har inte orkat köpa någon ny o han kom ihåg! Utan att jag ens bad honom. Är han underbar eller underbar?

Trots att det har varit skönt att ha sängen för migsjälv så var det härligt att få gos när han kom och lade sig. Tillsammans med två kissar som åxo ville gosa med husse som varit borta så länge.


I helgen så är jag borta, London med jobbet, men helgen efter det kan vi gosa tillsammans riktigt ordentligt. Den som väntar på något gott...

Av vintervild - 12 september 2011 07:45

Vaknade när klockan ringde alldeles för tidigt imorse efter ha sovit med två gosiga missar bredvid mig i sängen nästan hela natten. Fixade frukost och stapplade in i dansrummet för morgonstretch. Hörde ett svagt droppande och kikade ut genom fönstret, men det regnade inte. Tittade bredvid fönstret och såg vattendroppar och våt tapet. Suck.

Supermultitaskade med stretch, internet och ringa jour och rapportera vattenläcka. Det är lite svårt att formulera sig kvart över fem på morgonen kan jag meddela, men vi kom fram till att jag skulle lämna nyckel hos hyresgästombudet o sedan ringa när de har telefontid så får de skicka ut vad som nu ska skickas ut.


Det finns bättre sätt att börja en måndag på. Jag är iaf evig glad över att jag stretchar på morgnarna, annars vet jag inte hur länge det kunde ha dröjt innan läckan upptäcktes.

Och jag är glad över att det är städat hemma, hade fått skämmas annars :P


Ska bli intressant att se vad de har ställt till med när jag kommer hem ikväll. Jag tror att själva läckan är hos grannen ovanför eller i bjälklaget, men vått blev det hos oss hur som helst.


Nu vill jag sova igen, men det är en hel dag med jobb och balett innan sängen åter får sällskap.

Av vintervild - 11 september 2011 21:30

Idag fyller mormor år. 85 år på jorden. Datumet kommer jag aldrig att glömma, hon har fått mer än nog av hemskheter runt i världen på sin födelsedag.


Vi firade henne hemma hos mamma o pappa, bara familjen. Och trots att vi inte var så många så blev det mycket för lilla mormor. Hon blir bara mindre och mindre för var gång jag ser henne och Alzheimersen gnager sig sakta men säkert igenom henne. Men hon var glad att få komma på fika och hon var glad över att få komma hem till lugn och ro så jag hoppas och tror att hon är så lycklig som hon kan vara.


Ayla o Dina vill åxo ha tårta 



Bror och mor i ljusens skugga


  Bror och Hertha busar!


Jag är glad över att ha fått spendera några timmar med min underbara familj och det överflöd av hundar som finns när alla är samlade. Livet är värt att leva.

Av vintervild - 11 september 2011 20:45

Så, vad fick vi göra igår? En hel massa saker :) Vi var blandad grupp med vissa som kunde hand spring och iron x o några som precis lärt sig basic invert och cross knee release. Men Justine var väldigt bra och alla fick utmana sig till max i två timmar.

Vi gjorde bland annat brass monkey, en variant av lunchbox, down split, ballerina avancerad variant, massor med handstående, contortion scorpio och så fick vi prova hennes variant av down splits. Och med vi menar jag Z för hon var den enda som hade tillräckligt med böjlighet för att ens försöka :)

Jag har lärt mig massor, det är alltid bra att få lite nya ögon det man gör och hon var väldigt trevlig och pedagogisk. Kommer hon tillbaka så går jag gärna på fler workshops!


Jag har privatlektion på fredag att se fram emot, jag ska skriva ner lite saker som jag vill ha hjälp med och ser fram emot lite one-on-one i polens underbara värld.

Av vintervild - 11 september 2011 00:45

Har just kommit hem efter trippen till Gävle och workshopen med Justine McLucas. Väl värt pengarna och utflykten, har massor med ny kunskap och erfarenheter i bagaget. Ska skriva ner allt vi gjorde i min lilla bok innan jag somnar och sedan drömma om tricks och perfekta spagater.


Jag måste verkligen mörda mina hamstrings nu, jag har insett att pole utan spagat inte är riktigt pole. *dö hamstrings, dö!!!*


Jag o Z hade planerat OP imorrn, men hon fick förhinder i sista minuten. Jag funderade på att åka in själv, men mormor fyller år och vi ska ha fika så jag tror inte att jag orkar stressa. Stannar nog hemma och stretchar mina stela ben efter ett långt, härligt bad istället.


Nu sova, det är sent för små flickor...

Av vintervild - 10 september 2011 11:00

Note to self: titta inte på sorgsamma serier och filmer innan du ska sova när ingen älskling finns för att muntra upp dig.


Jag lyckades muntra upp migsjälv genom att gosa med de fyrbenta och bädda rent i sängen. Allt känns lite bättre när man har nya, rena sängkläder och en hel säng för sig själv.


Blev väckt klockan sju av en kurrande katt som ville ha vatten, passade på att släppa in missen som varit på äventyr hela natten. Sedan hade jag två pälsbollar som sällskap. Mysigt i kvadrat.


Missen låg och gosade med mig imorse innan jag orkade masa mig ur sängen... Hur klarade jag mig utan katter?


Dagen blir lugn, mat, tvätt, fixa till innan det är dags att bege mig till Gävle för två timmars hård workshop! Jag förväntar mig extrem träningsvärk imorgon.

Av vintervild - 9 september 2011 20:30

Tog en lång, men alldeles för kort, tupplur efter jobbet. Vaknade och undrade varför klockan gick fel innan jag mindes att det var kväll och inte morgon. Jag har väll nämnt att jag var trött? :P


Fick SMS från älsklingen, han hade köpt massor med gott, lokalt, vin som vi ska njua av när det kommer. De har verkligen en jobbig konferensresa ;)


Workshopen är ändrad igen, till imorgon kväll. Bil ordnad o jag är ledig så det är inga problem mer än att det inte slutar förrens kvart i tio o det är en bit hem. Kommer att bli en sen kväll, iaf ur min synvinkel...


Jag börjar att bli för duktig på fel saker. Som att äta för mycket godis och få upp det igen. För bra på det. Livet är inte alltid perfekt.

Av vintervild - 9 september 2011 09:30

Inte långt efter att jag publicera gårdagens inlägg så gick strömmen. Poff så blev det svart i hela området. Väldigt svart. Och tyst. Speciellt som att varken tvätt eller disk hade hunnit bli klar.

Efter att ha ringt lite o väntat så gav jag upp o gick o lade mig. Tre o en halv timme senare vaknade jag av att lampan i sovrummet tändes, strömmen var tillbaka. Disken klarade sig, tvätten får ta en till tur när jag kommer hem idag.


Mysigt var det trots allt, tände ljus, klappade katt och spelade MS Röj på lap topen :)


Tandläkare imorse, trots min sovmorgon så är jag så trött att jag håller på att dö. Somnade nästan i tandläkarstolen, då är det illa. Nu har jag en fin krona istället för en provisorisk lagning, det känns ovant att ha alla tänder igen :) Det var många år sedan sist.


Inga planer för dagen efter jobbet, lite tvätt, tupplur o kanske ett bad om jag orkar. Men mest sova...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skapa flashcards