VinterVild

Alla inlägg under september 2011

Av vintervild - 25 september 2011 09:00

Igår skulle jag, älsklingen och en till ut och dyka i närheten. Saker packades, vädret var perfekt och vi var peppade. Väl på plats så funkade inte älsklingens reg och jag hade glömt min hemma  Men vi höll gott humör och åkte runt och letade andra dykplatser och såg massor med rådjur. Önskar att jag hade haft kameran med, en råbock ställde upp sig perfekt vid ett tillfället.


Annars så gjorde jag inte många knop igår. Sov, sov och sov lite till. Stretchade lite lugnt och sov lite till :P Det är det helger är till för.


Efter dykdebaklet så åt vi mat och jag tog ett bad och hade det mysigt. Drack lite vin och gosade i soffan med de fyrbenta i närheten.


Idag blir det OP med Z. Det var ett tag sedan jag hade ett riktigt OP-pass så det ska bli skönt att få ta ut mig ordentligt :)

ANNONS
Av vintervild - 23 september 2011 13:00

Har shoppat lite danssaker: en fin leotard, hudfärgade underkläder som jag hoppas går att använda som stage outfit (beror på om behagen vill stanna kvar eller ej), gummiband, magvärmare och trepack med strumpbyxor eftersom de går åt som smör i skolsken.


Det är trevligt med lön :) Men så mycket mer shoppande kommer det inte att bli, har kurser och workshops att betala o lite måste in på mitt svältande sparkonto.


Just nu längtar jag mest hem som vanligt en fredagseftermiddag. För en gångs skull så fanns djurfritt godis på kontoret så jag föråt mig på lakrits innan lunch. Inte bra, speciellt inte med tanke på att det enda par jeans som inte är trasiga får jag inte längre över låren :/ Flodhäst?


Jag vet inte hur mycket jag väger, jag + våg=road to destruction så jag försöker hålla mig undan så gott det går. O jag är grymt mycket muskligare än jag varit tidigare så jag försöker intala mig att det är muskler som gör att jeansen vägrar att passa... För min rumpa har ärligt talat aldrig sett bättre ut.


Och jag drömmer om en perfekt arabesk...


ANNONS
Av vintervild - 23 september 2011 08:00

Jag har träningsvärk praktiskt taget överallt efter ryggstretchen igår ♥ Det är skönt att veta att man lever :)


Vi tränade på handstående en hel del, tanken är att vi ska kunna göra en handstand scorpion någon gång i framtiden.Det kräver mycket balans, styrka och vighet och självklart är jag inte i närheten ännu, men det är kul att ha några mål i stretchen att jobba mot.

Även chest stand fick sig en omgång även om jag var trött när vi kom dit så det kunde ha gått bättre. Men det går framåt och jag börjar få lite koll på min ostyriga hals.


Oerhört skönt med fredag. Även om jag lade mig i god tid igår så var det svårt att komma upp imorse. Hade gärna sovit några timmar till...

Av vintervild - 22 september 2011 19:45

Mitt missöde från senaste OP, en allt annat än perfekt Scorpio-Scorpio ;)


Pladask


Till mitt försvar måste jag säga att jag var väldigt trött, se bara på min katastrofiska air invert o jag gick och gjorde om och gjorde rätt direkt efter.

Av vintervild - 22 september 2011 10:00

Framsteg kommer när man minst anar, igår på klassen fick jag några aha-upplevelser.


Vi gjorde Jamilla, eller Flatlinte scorpio som den åxo kallas, från golvet direkt in i den. Tidigare har det sett väldigt klumpigt och osmidigt ut o jag har behövt haka med fel fot för att komma upp, men igår gick det perfekt att komma in i den! Eller inte perfekt kanske, men mycket enklare o jag behövde inte fuska med fel fot. Yay!

Klarade även Allegra för första gången, o den smärtan!! Måste jag träna på, massor massor.

Även Ballerina som jag bara provat en gång och sedan lagt på hyllan gick otroligt mycket bättre. Så framstegen kommer när man inte tänker på dem ♥ O när jag lyckas med att inte jämföra mig med alla andra...


Stretchen gick bra den med, var stel från tisdagens pass men det var bara att kämpa på och låta bli att gråta. När jag sitter där i straddle och känner att jag hellre vill hugga av benen än sitta en sekund till för att det gör så ont så undrar jag varför jag gör så mot migsjälv.När jag ser resultaten så vet jag varför...


Nästa pass blir OP på söndag med Z. Jag skulle gärna köra innan men hinner inte på studion och stången hemma måste grävas fram innan dans kan utföras...

Av vintervild - 22 september 2011 08:00

Torsdag. Inte en dag försent. Ryggstretch idag, sedan hem och vila o sova inför fredagen. Gud så jag saknar mina lediga fredagar...


Unnade mig en Red Bull imorse, missade ett tåg igår efter träningen och kom hem senare än planerat. Älsklingen passade på att ta en simtur i det kalla vattnet och kom hem ännu senare, kall men lycklig. De hade sett gädda, aborrar, simpor och annat smått och gott i det kalla mörka. Det var länge sedan jag befann mig under ytan, kanske ska försöka få till lite dykning snart. Så blir pojken glad med.

Det är svårt att hinna med mellan jobb, dans, sömn och mat.


Idag är det dags för massage på jobbet igen, tre veckor går så fort. Ska blir skönt, är stel och har träningsvärk från igår som måste jobbas med.


Jag känner mig rätt nöjd för tillfället, emellanåt. När saker går som de ska och jag lyckas fokusera på det positiva. Vilket inte alltid är så enkelt eftersom jag har en tiger att tampas med och elefanter i magen.


Jag hoppas att jag lyckas hålla mig där.

Av vintervild - 21 september 2011 07:30

Ingen OP igår, Lucky hade bråttom iväg och jag kände inte för att stanna själv utan begav mig hemåt.


Stretch gick bra, framsteg och överansträngning. I straddle så får jag sådan extrem kramp i magmusklerna, Nelle hade aldrig hört talas om det men gissade på att det är min kropp som säger att det räcker nu. Ska inte gå lika djupt, men sitta längre för att inte riskera att skada mig.

Spagat går framåt, ett myrsteg i taget. Vi fick alla beröm för våra fina höfter igår och jag kan komma ner i en fuskspagat rätt lätt med höger ben men har en bit kvar till den perfekta. En dag i taget...

Jag har även överansträngt någon av höftböjarmusklerna på varje sida, vet inte vilken för det finns några att välja på. Ont gör det hur som helst och jag ska vila från att göra benlyft med raka ben eftersom det är just de musklerna som engageras då. Stretcha är ok som tur är :)


Älsklingen jobbade sent så jag kom hem till en spännande kväll med disk, tvätt, matlagning och räkningsbetalning. Sedan ramlade jag i säng vid nio och skippade morgonstretchen och sov ända till halv sex. Jag borde vara utvilad men det är jag såklart inte.


Idag ska jag äta lunch med Johanna som tyvärr haft en otrevlig påhälsning av livet. Jag vet att inget jag säger kommer att hjälpa men jag kan låna ut ett öra och en axel att gråta mot om det behövs.

Av vintervild - 20 september 2011 14:30

Sträckte på mig och böjde mig bakåt och höll på att svimma. Tur att det är benstretch idag och inte rygg, då hade jag säkert ramlat i backen...


Har bytt dag för baletten till torsdagar så jag kan gå ryggstretch med! Galen o besatt, vad menar du? *ser oskyldig ut*

Vill bara inte tappa i min utveckling och min morgonstretch till trots så är jag en lat människa som hellre ligger på soffan än mördar rygg.


Älsklingen kommer inte att bli så glad, dock, men han får leva med en glad och galen (och trött) flicka.


Trött är jag, något oerhört. Mörket både morgon och kväll gör inte mycket för att hjälpa med den saken, det gör bara att jag vill sova ännu mer.


Jag hoppas att lite stretch och OP med Lucky om jag orkar efter piggar upp. O sen hem o sova.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se