VinterVild

Direktlänk till inlägg 30 september 2011

Ett år...

Av vintervild - 30 september 2011 12:30

...med kärlek, blåmärken, underbara vänner och världens bästa studio.


Från:


 


  


Till:


 


 


 

Och mer ska det blir, längre ska jag gå.


Bara stjärnorna kan sätta stopp.

 
ANNONS
 
Vickan

Vickan

30 september 2011 17:43

sv: Jo, fast ja, jag skrev nog klumpigt.. :)

reverense gör vi i slutet på lektionen, sista minuten typ innan vi går.

Men jag menade mer vid varje grej, plieée, och såna där grejer där man sparkar ut benet åt sidan, eller framåt osv, oavsett vad man gör vid stången, så när man var klar så går vi ner i utgångsläge eller första position.

Det var det jag menade, och hon menade att det var för att visa pianisten respekt. Så man inte som sagt börjar greja med håret eller tycker man kan göra vad man vill när man avslutat en övning, utan då står man där i t.ex första position tills musiken slutat :)

Så inte reverenser efter varje övning :)

Men tack för att jag lärde mig namnet nu :)

Jag kan inte allt, jag kan hur det uttalas lite, men inte stavas osv.. och inte vad alla grejer heter :)

http://www.primapolerina.net

 
Lesly Valencia

Lesly Valencia

4 oktober 2011 21:36

Åh Gud ja vad mycket som händer på ett år. Du är super duktig. Och jag har bestämt att jag SKA följa med till Poleart!

Jag ska ringa sjukhuset och flygbolaget i morgon ;)

http://leslita.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se