VinterVild

Direktlänk till inlägg 28 september 2011

Livet attackerar

Av vintervild - 28 september 2011 07:30

Gah! Slåss med Tele 2. Igår när de ringde så misstänkte de bedrägeri eftersom abonnemanget var tecknat via telefon, men idag så var det inte så, förutom bedrägeri av försäljaren som lurat på mig saker som jag inte gått med på.


Livet är inte min vän idag...


Ska iaf träffa fuktmätarkillen idag, klockan ett. Kort dag på jobbet med andra ord, o han kommer att få det jobbigt för jag är på super-bitch-humör. Han skulle bara våga göra fel...


Stretch o pole att se fram emot iaf, jag hoppas att det kan få mig på bättre humör.

 
ANNONS
 
zenia

zenia

28 september 2011 09:52

Jo, har suttit och försökt ändra ljuset på min nuvarande ansökan för man missar en del action i hörnet men det har inte fungerat. Spelade in igår men jag känner mig inte nöjd. Får se hur jag gör.

http://www.zeniamelina.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se