VinterVild

Direktlänk till inlägg 26 september 2011

Höstkärlek

Av vintervild - 26 september 2011 08:15

Det var kallt men vackert imorse, dimman låg över marken. Hösten är vacker, min favoritårstid trots regnet och blåsten. Hur kan man inte tycka om höst?


Blev lite deprimerad när jag skulle klä på mig, jag fick knappt upp dragkedjan på klänningen jag bestämt mig för. Med lite våld gick det, men det är rätt så tight över revbenen måste jag erkänna. Muskler eller fläsk? Hoppas på muskler, men det känns lite jobbigt ändå. Först jeansen och nu det här. Det kommer att sluta med att jag får byta ut hela min garderob :P


Balett idag, sista gången på en måndag. Från nästa vecka tänkte jag köra på torsdagar och jag hoppas att jag gillar den läraren bättre. Det är inget fel på måndagsläraren, men hon känns lite infantil emellanåt. Jag vill ha lite mer piska och mindre mys. Men det kanske bara är jag :)


Nu jaga hyresvärd så att jag får min fuktmätning någon gång...

 
ANNONS
 
Vickan

Vickan

26 september 2011 13:20

Min balettlärare är också lite snäll, men hon börjar peta på oss nu och rätta oss osv.
Hon är rätt noga iaf, men inte supersträng direkt, det är viktigt att vi lär oss rätt men har kul.
Men ja, lite strikt disciplin saknar väl jag med egentligen..

Balett ska ju vara rätt strikt.
Men ja, jag trivs bra iaf i gruppen :)

Nu på torsdag ska vi ha en vikarie, en lärare som egentligen har fortsättningskurs.

Blir spännande att se hur hon är. :)

http://www.primapolerina.net

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se