VinterVild

Direktlänk till inlägg 31 augusti 2011

Ångestdröm

Av vintervild - 31 augusti 2011 08:00

Vaknade med grym ångest imorse. Drömde att jag skulle vara med i en pole-tävling men jag hade varken koreografi eller kläder att ha på mig och var så nervös att jag höll på att kräkas. O mitt i det så ringde klockan och ångesten följde med in i vakenheten. Hade gärna somnat om och drömt om enhörningar och kattungar ett tag, men det fick jag inte...

Nu känns det bättre, men det var väldigt jobbig ett tag. Har klarat mig utan extremångest länge nu, bara den gamla vanliga dagliga att dras med och den kan jag leva med. Man kan vänja sig vid allt...


Det var kallt imorse men missen sprang glatt ut ändå. Katten hade gärna följt efter men hon fick nöja sig med att gå ut i sele. Jag håller koll efter rymningen här om dagen.

När jag stretchade kröp hon ned i älsklingens dykväska o kände sig lagom gömd, där låg hon fortfarande när jag gick till jobbet. Myskisse.

 
ANNONS
 
Jess

Jess

31 augusti 2011 23:41

Det är lustigt hur drömmar kan följa med och påverka en i vaket tillstånd.

Angående spagaten så har jag varit där du är. Men så råkade jag bara slappna av. I hela bäckenet så var jag nere. Mitt "nästan där" rörde sej om mer än 5 cm.

http://antligenjess.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se