VinterVild

Direktlänk till inlägg 13 juli 2011

Det kommer krypande...

Av vintervild - 13 juli 2011 12:30

Har beställt lite saker inför min stundande resa; minimal sovsäck, hatt och tunn handduk. Visserligen så verkar stället stort och fräsht o jag kommer att packa i min stora väska, men jag vill ändå mest plats till att packa annat :)

Jag börjar att bli nervös, riktigt nervös. Om tre veckor så är jag där, landad och klar. Jag undrar hur det kommer att bli, om jag kommer att trivas eller ha extrem hemlängtan hela tiden. Jag hoppas på det första o att jag hittar någon/några som jag tycker om med, jag är ju trots allt inte världens socialaste.


Som vanligt så har jag tvivel och stanna-hemma-tankar som jag alltid har när jag ska resa någonstans. De brukar bli starkare ju närmre resdagen jag kommer, men jag vet att allt blir bra bara jag kommer dit. Jag misstänker att det kommer att bli värre inför den här resan eftersom jag åker på egen hand för första gången.


Älskingen tror att jag kommer att vända i London.

 
ANNONS
 
zenia

zenia

13 juli 2011 18:09

Koreografin ar inget jag vill visa :(( mitt upptradande gick verkligen jatte daligt! Jag kom inte upp i min handspring och jag fick en minneslucka efter det sa hela mitt upptradande ar freestyle. Vi fick ej anvanda greppmedel och stangerna var i 50 trots att jag fatt info om att dem skulle vara i 45, dessutom var det inget genrep!!!! Botp var tusen ganger battre.

http://www.zeniamelina.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se