VinterVild

Direktlänk till inlägg 13 juli 2011

YouTubetrassel och positionering

Av vintervild - 13 juli 2011 08:00

Det är så svårt att komma i säng i tid, trots att jag är trött. Laddade upp videon med "Bound to you" på YouTube igår, men SME var kinkiga så det går inte att se den. Suck. Ska ladda upp den på ett snällare ställe ikväll.


Baletten fortsätter att gå bra, igår lärde vi oss tredje position och fick hoppa lite. Det är forfarande väldigt kul och det går helt ok tycker jag. Jag känner att jag lär mig massor som jag kan ta med mig till pole:en och livet i allmänhet.

Kanske vågar ta med mig kameran och ta några bilder, det är en vacker sal och vi har livepiaonmusik som accompangemang.


Blev inte så mycket pole igår, men jag värmde upp axlar och körde några inverts på vardera sida. Jobbar på min air invert, den är inte så mycket att hurra för just nu, men jag kämpar på. Tänkte gå på OP imorrn, idag behöver jag gå hem och sova tidigt. Och krama på älskingen innan han glömmer bort vem jag är :P

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se