VinterVild

Direktlänk till inlägg 12 juli 2011

Baletthoppa

Av vintervild - 12 juli 2011 08:45

Balett var kul, väldigt annorlunda från pole av förklarliga skäl, men kul. Mina fötter håller inte riktigt med, efter flera dagars långa promenader så ville de helst vila, men ingen rast o ingen ro.

Vi lärde oss första o andra position, élève, plié, grand plié o lite andra fot- och benrörelser som jag inte minns namnet på, samt armarnas positioner och steg över golv. Ser fram emot att få fortsätta idag o träna på mina linjer och positioner.


Älsklingens kusin var och hälsade på, sov från söndag till måndag och åkte igår kväll. Träffade på dem vid stationen då de hade varit på Skansen, vi pratade så att vi missade tåget trots att vi satt på perrongen. Pinsamt...

Ikväll blir pojken senare än mig, han ska ut och plaska i vattnet medan jag sträcker på benen och pointar fötterna.


Jag har redan poleabstinens redan efter en knapp vecka så ikväll blir det lite lek hemma och på torsdag tänkte jag gå förbi studion efter baletten. De ligger som är väldigt nära varandra :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se