VinterVild

Alla inlägg under juni 2011

Av vintervild - 2 juni 2011 00:00

Nu börjar flera dagars trevlig ledighet. Ska bli så skönt, som jag har längtat... Sova...


Har haft en trevlig dag sedan jag gick från jobbet.


Sushi till lunch.


Gick förbi Fanta o lämnade in älsklingens reg och fick den sötaste lilla Hello Kitty-ask med Jelly Beans i! Om nom nom! Mycket uppskattat.


Tog en sojamjölkslatte med karamellsmak på ett café i närheten och läste min goda bok, just nu "Game of Thrones". Älsklingen visade mig första avsnittet av tv-serien så jag blev nyfiken på boken. Riktigt bra faktiskt, fantasy på hög nivå.


Tog en promenad till studion via Odenplan och Gustav Vasa kyrkas kolumbarium. Helt underbart... Jag var där tills jag blev utslängd för att de stängde :P Gick inte in i själva kyrkan, det stod folk framför ingången och såg viktiga ut så det var säkert något på gång.


Kom till studion innan någon var där så slog mig ner i Vanadislunden och läste min bok och mumsade i mig mina Jelly Beans tills det var dags för OP.


OP gick sådär, mycket som inte fungerade och lite som gjorde det. Utförligare beskrivning kommer.


Mat mellan OP och Stretch 2, såg pådraget kring knivskärningen men slapp se själva dådet vilket jag är tacksam för. Tittade på polis med vovve som sökte igenom parken och hälsade på Stefanskyrkan.


Stretch gick bra, fick vara exempel eftersom jag gör som Nelle säger och inte som jag vill. Det är bra att vara duktig på att ta order, ibland ska man inte tänka själv :)


Hem till älsklingen, berätta om min dag, klappa på katten. Nu ligger raringen och sover middag(?), jag ska väcka honom strax för jag nu vill jag sova sött. Det är redan imorgon.


Det har varit en bra dag.

Av vintervild - 1 juni 2011 09:15

Kul att ha något att se fram emot i höst, och att jag slipper åka ensam. Allt blir roligare med lite sällskap :)


Halvdag på jobbet idag och jag tänker äta lunch när jag slutat. Ute. Lite lyx får man unna sig, o sen ska jag hälsa på hos Fantasea och sedan OP med Z och kanske L.

Har stretch 2 ikväll så det blir att spendera lite tid i min ensamhet innan dess och äta mig lite mat. Igen :P


Kanske finns det en älskling att krama på när jag kommer hem ikväll.


Han har fortfarande inte plockat undan sina saker, men eftersom han kom hem vid midnatt så är han ursäktad. Jag flyttade iaf på dem så nu ligger de inte längre i hallen utan på golvet framför hans skrivbord. Där stör de bara honom, hehehe. Jepp, jag är ond och diabolisk. O hoppas att han inte gör samma sak med mina prylar.


Vädret är lagom för mitt humör, inte för varmt och inget regn. Jag har tappat lite av gnistan men jag hoppas att jag hittar den igen snart. Sommardepression? För mycket ljus kan ha den effekten.


Det går över efter lite sömn. Mycket sömn.

Av vintervild - 1 juni 2011 08:30

Finaste Z har ordnat biljetter till PoleArt så nu har vi något vackert att se fram emot i höst.


Tills dess får vi njuta av förra årets trailer.


Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skapa flashcards