VinterVild

Alla inlägg under juni 2011

Av vintervild - 4 juni 2011 13:22

Är irriterad idag. Älsklingen lovade att ställa in pajen i kylen igår men det gjorde han inte såklart. En småsak, men det tillsammans med att jag var tvungen att väcka honom klockan ett för att han inte orkat masa sig ur sängen har gjort mig på uselt humör. Dessutom så kan jag inte träna bort irritationen för min kropp behöver vila.

Inte en bra dag.


Känner för att bara gnälla över småsaker men det är inte så produktivt eller intressant för omgivningen så jag låter bli. Men jag kommer att tänka på dem hela dagen, det är ett som är sant.


Katten och missen njuter ute i solen. Katten gjorde några försök att smita ut utan koppel, men fångades till sitt förtret in varje gång. Missen kommer och går som han vill men tycker om att vara i närheten när jag är ute. Sällskap är trevligt.

Ska umgås med de fyrbenta lite mer, vill hellre umgås med dem än med pojken just nu.

Av vintervild - 3 juni 2011 18:00

Älsklingen jobbar idag så jag fick sängen för migsjälv imorse. Det finns inget bättre än att få ligga kvar när han går upp :)

Sov sedan alldeles för länge, men det kan jag unna mig idag. Passa på att njuta av hela sängen så länge som möjligt :)


Har rensat i vår sorgliga rabatt, försökt övervinna kirskålen och få det lilla som växer där att se lite ståtligt ut. Gick inte så bra, men lite gödsel kanske kan få fart på det hela?


Hade sällskap av både katten och missen där ute, katten i sele och missen fri men han höll sig i närheten hela tiden. Antar att det är roligare att vara ute om matte är med.

Har diskat och tvättat och lagat rabarberpaj som jag åt till middag. Älsklingen ska få när han kommer hem, om han överlever badmintonträningen som är på efter jobbet. Det var år sedan han tränade så det ska bli intressant att se.


Själv så försökte jag köra igenom koreografin här hemma, men har ont i revbenet på vänster sida så det gick inte så bra. Så jag stretchade istället, men har ont i höger hamstring så kunde inte ta i så mkt som jag ville. Inte min dag idag helt enkelt.

Nu blir det vila i några dagar, tänkte köra OP på måndag så ska försöka låta kroppen läka tills dess. Har snart tre veckors intensivkurs o vill vara hel och frisk då.

Av vintervild - 3 juni 2011 13:16

Fick mitt tjocka informationsbrev från Volontärresor idag. Det börjar verkligen att bli verklighet.

En bok om djurliv, en karta i fickformat, en liten informationsbok med packlista och vaccinationer och sista fakturan. Om två månader sitter jag på planet mot Johannesburg, sannolikt livrädd och ångestfull men jag vet att det kommer att bli en upplevelse för livet.


Jag fick sängen för migsjälv i morse, älsklingen gick upp före mig för en gångs skull. Det finns inget bättre, hehe. Masade mig upp alldeles för sent men har varit duktig och rensat i rabatten och kör lite tvätt och disk.


Funderar på lite dans om ett tag, men jag måste städa ur rummet först så det tar emot lite faktiskt :P

Av vintervild - 2 juni 2011 20:45

  Underbara gravplatser, fulla av kärlek och sorg


Av vintervild - 2 juni 2011 17:00

  Ett ljus för de jag förlorat men inte slutat älska


Av vintervild - 2 juni 2011 15:03

OP igår gick inte så bra. Jag lyckades inte med några full inverts och det var alldeles för varmt. Svett överallt.

Min vänstra axel ville inte samarbeta och mina fötter ska vi inte tala om. Blä.


Lyckades få lite som jag blev nöjd med trots allt.



Stina var där och fotade för en skoluppgift, blev fin-fina bilder :)


Snart iväg för klass, näst sista gången för den här gången. Men tre veckor intensivkurs väntar och det ska bli underbart.

Av vintervild - 2 juni 2011 14:00


  Stefanskyrkan


Av vintervild - 2 juni 2011 11:30

Fika med sojalatte och Jelly Beans. Kan man ha det bättre?


  Om nom nom

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards