VinterVild

Alla inlägg under juni 2011

Av vintervild - 10 juni 2011 07:48

Fredag igen, det känns på kontoret. Alla är lite gladare och mer avslappnade :) Det vackra vädret och det faktum att jag fyller år gör inte saken sämre :D


Födelsedag igen, vart tar tiden vägen? Tur att ålder bara är en siffra, eller hur? :P

Jag fick en valfri spabehandling på ett spa nära mig av älsklingen, han hade satt upp en lapp på dörren ♥ Är han bäst eller bäst?


Syster och jag beger oss mot Dalarna i eftermiddag, snällaste pappa fyller 60 år imorgon så det blir firande hela dagen lång. Älsklingen kunde tyvärr inte följa med, han får stanna hemma o ta hand om djuren o disken istället. O jag ska klappa kossor, äta tårta o ha det underbart.

Det är mitt paradis.

Av vintervild - 9 juni 2011 08:15

Igår var sista Stretch 2, gick sådär. Vet inte hur långt jag har kommit i spagaten än, eftersom jag har sista Stretch 3 på måndag så tyckte Nelle att vi tar bilden då. Jag hoppas att jag har kommit långt :)


Tyvärr så blev bilden på chest stand inte så bra, för mycket runt omkring och för lite mig, så vi ska ta en ny på måndag igen. Jag hoppas att jag kan upprepa bravaden, och bättre :) På något sätt så kan jag inte tro att jag har gjort det förrens jag ser bild på det, och eftersom jag inte är hemma i helgen så kan jag inte tvinga älsklingen att assistera mig. Till hans stora glädje :P


Sista klass idag, sedan intensivkurs som väntar i veckorna tre. Till hösten skulle det bli lite förändringar i upplägget, fler nivåer så jag får se vart jag hamnar.

Mitt liv är mest jobb och dans just nu, men jag klagar inte. Det gör älsklingen så att det räcker.


För ett år sedan så trodde jag inte att jag att skulle vara där jag är just nu. Men det är det som kallas livet.

Av vintervild - 8 juni 2011 11:30

Blev inte så mkt sömn inatt som jag velat, älsklingen och jag var förbi hos hans pappa o firade dennes fru på födelsedagen. Blev lite senare än tänkt när jag väl var klar med kvällsbestyren och ramlade i säng.


Sova när man är död var det...


Tillbringade morgonen i väntrum för provtagning, har inte varit på jobbet många timmar men har sista Stretch 2 idag så stannar sent hur som helst.


Känner mig trött och omotiverad. Regnet som kom nyss matchade mitt humör, men nu har det slutat. Tyvärr.


Det ska bli skönt att tillbringa en helg med familjen hos kossorna och de andra kreaturen.

Av vintervild - 7 juni 2011 18:30

Temat på veckans Fototriss är Rött, vitt, blått.


Min tolkning är samma bild i tre fattningar:


  Rött


  Vitt


  Blått


Denna vecka är det dessutom tävling och mitt önskeresmål är Malta.

Av vintervild - 7 juni 2011 08:00

Jag lyckades fördärva min dygnsrytm under långhelgen och kunde inte somna igår. De tusen toalettbesöken hjälpte inte heller :P

Det kommer att bli en lång och trött dag idag...


Men det är vacker och varmt ute och jag ha klämt ner mig i min nya, fina sommarklänning. Den är inte gjord för de 60G som jag har (välsignats? förbannats?) utrustats med så det krävdes en del våld och mycket vilja. Nu håller jag tummarna för att de ska stanna där de är, jag har fina bröst men tror inte att hela kontoret vill se dem :P


Gårdagen gick snabbt förbi. Sov, föråt mig på onyttigheter, ställde fram dammsugaren och krävde dammsugen lägenhet av älsklingen när jag kom hem igen. OP och Stretch 3.

OP gick helt ok, förutom att jag var så svettig att jag gled ner från stången hela tiden. Upp i pole sit, gliid ner till marken :P Inte optimalt precis, men jag gjorde det bästa av situationen.

Filar på min koreografi, känner att jag vill filma o bli klar med det! Hellre än att dra ut på det i all oändlighet...


Stretch 3 gick bra, näst sista gången. Vi gjorde chest stands och jag lyckades! Yay! Stod inte så länge o det var säkerligen inte världens snyggaste chest stand men den första! O kom upp nästan alldeles själv genom att lyfta benen.

Nelle tog en bild, får se om jag vågar lägga upp den :)


Och lägenheten var dammsugen när jag kom hem :)

Av vintervild - 5 juni 2011 23:45

Snart dags att sova. Jag har verkligen fördärvat min dygnsrytm de här dagarna, kommer att bli en jobbig tisdagsmorgon.


Vi har ätit god mat, tittat på serie och gått kvällspromenad med lekparksbesök. Missen är ute och katten sover i omöjliga ställningar bredvid mig. Älsklingen spelar.


  Sötaste sovkatt


Missen visade tidigare idag att det inte är mycket normalt med honom...



  "Pratar du med mig? Jag fattar ingenting"


  "Jag är galen, galen I tell you!!!"


Jag tror att hans hjärnceller har kommunikationsproblem. Alla två...


Jag skämde förresten ut älsklingen idag. Vi var på Stadium för han skulle ha skor o jag vandrade runt o hade tråkigt. Hittade kläder som inte bara var märkta med färgpatron utan de hade klämma fastsatt som sladden gick till en stor manick där den satt fast med en telefonkontakt. Jag var självklart tvungen att se vad som hände om man tog ur kontakten... Det lät mycket, en anställd kom suckandes till undsättning och älsklingen ville inte riktigt kännas vid mig :P

Bara för att jag är nyfiken...

Av vintervild - 5 juni 2011 16:00

Har kommit hem efter en dag med utflykt. Älsklingen skulle flyga skärmflyg idag så vi begav oss mot Södertälje. När vi väl var där kom älsklingen på att man skulle ringa telefonsvararen och självklart så var all flygning inställd idag *suck*

Vi fick en utflykt tur o retur till Södertälje och handlade mat på vägen hem. Inte som planerat, men det blev som det blev.


Dagen igår blev bättre när den led. Tillbringade mycket tid i sängen, vilade och småsov emellanåt. Sedan gjorde vi god mat, drack gott vin och gick på kvällspromenad. Avslutade kvällen på uteplatsen med att titta på de fyrbenta när de lekte och busade. Katten försökte rymma utan sele men kom inte långt innan älsklingen fångade in henne.

Även dåliga dagar kan bli bra ibland.


Ledig dag imorgon med, ska avbryta min vila och köra OP innan Stretch 3. Dumma revbenen känns fortfarande lite men inte som innan. Jag får låta bli att slå i dem helt enkelt.

Om en vecka börjar intensivkursen, ska bli så kul!

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards