VinterVild

Direktlänk till inlägg 30 juni 2011

Champions och dans.

Av vintervild - 30 juni 2011 08:20

Det blev sovmorgon imorse, orkade helt enkelt inte gå upp när det var dags. Inte för att jag fick sova så mycket mer eftersom katten bestämde sig för att öva på sin jamförmåga. Hon kan verkligen låta när hon sätter den sidan till. Kattkräk.

Ingen stretch imorse alltså, men ibland måste sömnen få gå före för en gångs skull.


Söta syster och hennes Nike är nu lydnadschampions! Duktiga båda två! Det trodde hon inte när Nike blev påkörd av en bil förra vintern, men nu så siktar de mot SM nästa år.


Sista dansklassen på intensivkursen idag, tråkigt och skönt på samma gång. Vi kom igenom hela koreografin igår, vi är alla väldigt duktiga tycker jag. Har med kameran och ska filma idag om ingen har något emot det, men eftersom vi är många så kommer jag sannolik inte att lägga upp filmen. Det är inte alla som vill vara med på YouTube, men jag vill gärna ha den för eget bruk.

Vill filma när jag gör första koreografin med, men eftersom jag inte vet slutet än så blir det lite jobbigt. Kan ju alltid improvisera, men Flore har gjort ett slut fast jag kan inte se den videon. Jag hoppas att det löser sig, kanske filmar den på måndag isf.


Om en vecka så är jag påväg mot Paris, yay! Ska bli så kul, och skönt med lite semester innan de två veckorna med jobb och balett innan långa semestern börjar.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se