VinterVild

Direktlänk till inlägg 16 juni 2011

Utmattad men lycklig

Av vintervild - 16 juni 2011 08:15

Helt slut i kroppen efter gårdagens dans, jag undrar hur det kommer att gå idag. Det kallas inte intensivkurs för intet, men det är bara att bita ihop och jobba genom smärtan :P

Har känningar i mina elaka revben och en sträckning på gång i höger hamstring så jag får lov att ta det lite lugnt. Vill inte riskera att det blir värre.

Börjar få brännsår med från de upprepade Corkscrew och Egg som vi gör i koreografin. En gång är ingen fara, tio gånger i rad är värre. För att inte tala om hur stel jag känner mig, jag förstår varför vi har stretchpasset först i veckan.

Fortfarande helt underbart, trots alla mödor :)


Älsklingen kom hem senare än mig igår så jag känner mig inte helt hemsk, bara lite. Ikväll kommer vi träffas en stund, annars så är det lördag som gäller för längre möten den här veckan. Jag behöver fler dagar och fler timmar, tack!


Såg söta missen när jag gick till bussen imorse, han är så söt när han springer runt och ser förvirrad ut. För det gör han hela tiden, så liten och så osmidig. Min fjantmisse.

 
 
Ingen bild

Vickan

16 juni 2011 11:50

Tack för svaren. Jo, jag testade bara att ligga på mage en gång och kunde liksom lyfta benen från golvet, så dom lättade liksom. Nåt värre har jag inte gjort.
Jag har koncentrerat mig på annan stretch sen ju. Det var bara att jag testade liksom. Så vig i ryggen är jag inte så det skulle vara möjligt ännu heller.

Ang brygga så tack för tips. Om jag sträcker benen blir det väl mer och mer krökt i ryggen och det jag lyckas med nu är nog typ det jag klarar av.
Men jag har huvudet neråt, inte direkt på dessa skämtbilder då Hector var i ansiktet på en :) men jag trycker, bänder alltid ifrån.
Det känns bra. Men ska tänka på benen mer då.
Om jag får till det med rakare ben är en annan fråga :)

Nu alltså, men tillslut så :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards