VinterVild

Direktlänk till inlägg 28 april 2011

Den obärmhärtiga sanningen

Av vintervild - 28 april 2011 08:15

Torsdag. Soligt men kallt ute. Vaknade med en katt bredvid kudden igen, helt underbart. Hoppas att hon stannar där länge, det finns inget bättre sätt att vakna på.


Min mobil lever sitt egna liv. Den är ställd att ringa 05.30 men ringer inte förrens 05.35 Jag undrar vad som har flugit i den, kanske tycker den att jag ska sova mer. Det tycker iaf jag.


Det var kul att träffa K, hon börjar redan få en ordentlig mage. Och en ordentlig aptit. Hon har aldrig varit en storätare men nu åt hon mest hela tiden.

Bebben är beräknad till slutet av oktober. Ska bli kul med en bebis i kretsen, resten av min lilla väncirkel är singlar.


Sedan stretch 2. Gick ok. Mina ben är stela och mina höfter oregerliga. De åker än hit o än dit och i höftböjarstretchen måste jag fokusera mer på att hålla dem parallella än att sjunka djupare ner. Irriterande, men nödvändigt. Jag är smittad perfektionist. Darn you, Nelle!

Hon har dessutom börjat fota våra framgångar och lagt i en låst grupp på FB. För stretch 3 gör vi en backbend utan armar (låter mysko, jag vet. Ska visa bild) och på stretch 2 spagat med vänster (dåligt) ben fram. För att vi ska se vad vi gör fel och åxo våra framsteg. Jag har inte fått se min spagat än, tror inte att jag vill. Det man inte vet...


Träning i eftermiddag, längtar. Vila imorrn, träna lördag kanske? Måste bara akta revbenen nu när de äntligen är på gott humör.

 
 
Ingen bild

Vickan

29 april 2011 01:14

Ni är så duktiga på det med stretching osv, men jag har hört att Nelle är fruktansvärt hård men otroligt duktig. :)

jag själv vet inte riktigt hur man ska stretcha men jag gör lite då och då.. stretchar/töjer ni varje dag? det måste man kanske.

Jag lyckades iaf göra en riktig invert nyss, liksom in i en chopper direkt typ, inte hålla på haka fast benet som jag brukar göra :)

Är så stolt :D
Allt går väl framåt sakta men säkert iaf :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skapa flashcards