VinterVild

Direktlänk till inlägg 13 mars 2011

Lördagsbestyr

Av vintervild - 13 mars 2011 09:00

Ingen dans igår, sprang för första gången på evigheter istället. Skönt, men halkigt, att springa på isbana var en intressant upplevelse. Kom runt utan att ramla, men det gick inte så fort. Måste ta itu med min löpning, det är skönt att få sträcka på benen.


Resten av dagen ägnades åt att plocka undan det sista från ommöbleringen så nu kan man röra sig i hallen utan att behöva hoppa över saker. Bättre sent än aldrig :P


Idag ska vi till Vildmarksmässan och hälsa på vår dykaffär som har utställning där. Ska köpa mig en ny Buff eller två med, skönt att ha när jag dyker i Filippinerna snart för att hålla håret på plats.


Kanske dans i eftermiddag, skulle vara kul att testa de nya sakerna lite.

 
ANNONS
 
Vickan

Vickan

13 mars 2011 18:14

SV- Jo, Vintervild, det är väl så :)

Man är så upptagen antingen med tricken eller att oroa sig lite över sig själv :)

Ja, lycka till med spinnyn, går säkert jättebra :)

http://www.poledanceprincess.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se