VinterVild

Alla inlägg under januari 2011

Av vintervild - 3 januari 2011 17:15

Eftersom alla coola människor har en header till sin blogg så skaffade jag en själv. Visst är den fin?

Jag önskar att jag kunde säga att jag hade gjort den själv, men det är talangfulla Therese som har gjort den till mig. Vill ni ha en lika snygg header själva så tveka inte utan kontakta henne direkt!


Funderade på att ta igen min missade Stretch 2 idag, men jag har inte fått något svar på mitt mail och jag har ingen lust att åka in och chansa. Är alldeles för trött för det så det får bli nästa måndag istället.

Men ska iaf träffa Z på torsdag så kommer att besöka studion snart nog. Och slippa oroa mig för att slå i tårna som jag gör här hemma :P

ANNONS
Av vintervild - 3 januari 2011 14:30

Lite träningsvideor från idag:


Träning full invert
Träning av diverse moment
Leker med spinny


Har en bit att komma, full invert är inte så bra ännu och spinny är läskigt. Går så fort ibland... Men ska bli bättre :)

ANNONS
Av vintervild - 3 januari 2011 11:00

Kunde inte somna igår heller, så är alldeles för trött idag. Dumma insomnia.


Läste ut "Mockinjay" istället. Minns att jag bad om mer svärta? Jag ångrar mig. Mindre svärta, tack! Jag grät massor och älsklingen förbjöd mig att läsa mer.


Jag kunde gråta iaf, det var länge sedan. Jag kan klara mig utan det ett tag till faktiskt.

Av vintervild - 2 januari 2011 22:17

De fyrbenta har sovit hela eftermiddagen, missen är antagligen däckad av det smärtstillande han fick men vad kattens ursäkt är vet jag inte. Brutit sig i medicinskåpet på egen hand? Sover gör hon iaf, i älsklingens garderob.


Ingen dans idag, jag har varit alldeles för trött. Älsklingen och jag har delat på en flaska vin efter maten och nu ska jag väll sova gott till imorgon. Har planerat lite dans till dess, älsklingen ska jobba så jag kan sätta på min favvomusik som han hatar att dansa till.


På torsdag ska jag träffa Z på OP, det ska bli kul att träna i studion igen. Den är större och det är alltid trevligt med sällskap :) Blir mer gjort då, man blir så lätt bekväm hemma och tar inte i lika mycket.


Kolla in Z:s videor, någon dag ska jag kunna göra en full invert lika lekande lätt. Just nu ser det nog mer som om jag försöker kravla mig upp för stången :P Men bara träning och åter träning som krävs...

Av vintervild - 2 januari 2011 16:45

Missen har ont i benet, antagligen har han blivit biten eller riven när han var i slagsmål. Klantkatt. Han gick runt och tyckte synd om sigsjälv tidigare, men han fick lite av smärtstillande som var kvar efter incidenten med svansen och somnade som en stock.

Får ta och ringa veterinären imorrn och se om något behöver göras.


Jag har sovit lite med, så gott det gick efter en jättekopp med te. Dålig timing med andra ord.

Är lite piggare nu, men hoppas att jag kan somna tidigare idag. Visserligen så ska jag ta mig några extra lediga dagar och inte komma tillbaka förrens efter trettonhelgen (jag lat? vad får dig att tro det :P). Måste ju vila upp mig inför heltid, det kommer att bli en chock att behöva jobba fem dagar i veckan.


Tigern har lite semester han med, förutom tankarna igår vid läggdags så har han varit ganska tyst. Jag får se vad han säger när allvaret sätter igång på riktigt.

Av vintervild - 2 januari 2011 11:45

Har varit ute på årets första löprunda, en tur runt kvarteret bara. Det gick inte så fort som jag hade velat, men fick springa en bra bit på oplogade och otrampade trottoarer. Bra för benen, men det går inte fort då.

Stretch när jag kom hem, kanske lite dans i eftermiddag.


Gårdagen blev inte mer produktiv med tiden, bara skönt. Sov lite middag, tittade på "Life of Brian" och åt alldeles för mycket godis.

Var jättetrött när jag ramlade i säng runt elva, men tro inte att jag kunde somna. Låg och vred mig medan tankarna snurrade i huvudet, om att jag är en dålig människa, en fel människa, en hemsk människa.

Pratade med älsklingen, klappade katter och började läsa "Mockingjay", sista boken i "The Hunger Games"-serien. Den är bra, precis som föregångarna.

Klockan var runt tre när jag började dåsa till och älsklingen kom och lade sig. Trodde jag skulle sova längre imorse, men inte. Kanske tar en tupplur senare igen...


Missen har varit i trubbel igen. Inatt kom han hem med tilltufsad päls och inget halsband. Fy.

Inte för att halsband är så dyrt, men jag kommer inte hinna köpa ett nytt förrens imorrn och vill inte gärna släppa ut honom utan reflex runt halsen. Och då blir han en ledsen misse...


Dags för en dusch och väcka älsklingen innan dagen är helt förbi.

Av vintervild - 1 januari 2011 16:30

Har ätit en nyttig nyårsdagsbrunch, toppat med godis och "Buffy". Älsklingen vilar en stund och missen sover sött.

 

Nyårsdagsbrunch!


Katten hittade ett säkert gömställe igår, det tog ett tag innan vi hittade henne:


 

Skrämd katten


Det var lite sena raketer idag och katten försvann som ett skott. Stackars liten... Missen verkar inte bry sig det minsta som tur är.

Av vintervild - 1 januari 2011 11:45

Gårdagskvällen var trevlig. Maten var god, sällskapet perfekt och vinet alldeles för gott. Jag blev lite odräglig enligt älsklingen, men det tycker han jämt när jag är full :P, och fick tyvärr lite rödvin på min fina vita klänning från Nelly. Tur att den är i bomull så den kan tvättas ordentligt, annars så får den bli svart :)


Minns att jag försökte ägna mig åt lite fylle-pole igår, gick inte så bra. Lyckades inte slå ihjäl mig iaf och har inga nya, stora blåmärken så jag gjorde inga stora fadäser.

Farligt med en stång när man blir lite förfriskad, men ingen annan provade som tur var.


Nu sitter jag med bara lite huvudvärk och lyssnar på diskmaskinen som tar hand om all disk. Eller iaf en del av den, det har en förmåga att bli mycket disk efter en trerätters middag till nio personer + alla glas som gick åt.

Jag älskar min diskmaskin!


Inga planer för dagen, som sig bör, utan 2011 ska börjas i soffan med skräpmat, läsk och dåliga filmer.

Någon som är med mig?

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se