VinterVild

Alla inlägg under januari 2011

Av vintervild - 8 januari 2011 22:30

Inte mycket sagt idag. En lugn dag.


Dansade imorse, lärt mig Adobe Premiere Pro och handlat nya kuddar och bäddmadrass. Bäddmadrassen dröjer lite innan den kommer, längtar...


Fixar med en video från morgonens dans, kommer upp innan jag går och lägger mig. Långt ifrån perfekt, både dansen och videon. Men man kan inte vara perfekt från början.


Eller?

Av vintervild - 7 januari 2011 22:00

Fredagstrött och full av mat och efterrätt. Katterna snusar sött på varsitt håll och jag ska snart göra samma sak. Trots en liten eftermiddagslur så är jag alldeles för trött.

Det är jobbigt att vara jag ibland.


Det närmaste kissarna någonsin har sovit bredvid varandra


Imorgon är en annan dag, lite dans och massor med vila känns som en bra blandning.

Snart börjar verkligheten igen.

Av vintervild - 7 januari 2011 11:00

Kom ut på morgonjogg idag, på mer eller mindre (mest mindre) plogade trottarer.

Känner mig ganska duktig.


Älsklingen sover och jag skulle gärna sova men måste börja ändra tillbaka min dygnsrytm. Det är ju dags för jobb på måndag *brr*

Så illa ska det inte bli, men jag ser inte fram emot att gå upp på morgnarna, och inte heller att jobba på fredagarna. Tyckte om min extra ledighet. Det finns en risk att jag är mer död än levande om en vecka...


Tigern kom tillbaka igår kväll. Det var dags att betala resten av Filippinernaresan, många pengar. Tigern kommer alltid när jag tömmer mitt sparkonto, även om det inte är helt tomt. Så jag fick lite svårt att sova och somnade sent, men tvingade mig upp och springa ändå. Tigern ska inte vinna!


Ingen dans idag, mina axlar, muskler och leder behöver vila. Tror jag har överstretchat vänster höft med, efter att jag nästan kom ner helt i spagat med höger ben fram. Bara en liten millimeter kvar! Men idag känns det i höften, den måste få vila inför träningen på söndag.


Idag är planen att hålla mig vaken. Orkar inte med så mycket mer.

Av vintervild - 6 januari 2011 23:45

Dagen blev som sagt bättre efter OP med Z. Tigern lomade iväg och slickade sina sår och även om han har börjat krypa fram igen så är det väldigt mycket bättre än om jag inte kommit iväg.

Alltså: pole är lösningen på världens problem!


Tränade piruetter, swoops och det jag redan lärt mig ett tag. Sedan gav jag mig på inverted crucifix och lyckades! Inte med att komma ner på något vettigt vis, dock, så det blev en kraschlandning av det hela. Om jag lyckas imorrn så blir det bildbevis :)


Lyckades med iguana med, men samma sak där: vad gör jag när jag kommit upp? Är inte spänstig nog för lunchbox än, så jag får lista ut något att göra medan jag är där uppe.


Hemma så blev det middag, "Buffy", cider, kakor och spelande. Nu dags att sova lite, imorgon ska jag springa om jag så dör på kuppen!

Av vintervild - 6 januari 2011 12:00

Missen kom nyss hem från morgonens promenad, återigen utan halsband. Jag hoppas att han inte har några fler sår, då får han nog bli innekatt resten av livet.

Vare sig han vill eller inte.


Det är grått ute och grått inne. Inte på humör för mycket, men kunde somna igår iaf. Alltid något.

Ingen tiger direkt, även om han kommer fram ibland och morrar saker som att jag är fet, ful, gammal, oduglig. Jag ignorerar, matar inte, försöker låta bli att lyssna.

Det är inte enkelt.

Mest är det melankoli, en saknad av saker som jag inte ens vet vad det är. En svunnen tid, ett annat liv? En annan jag?


Ska träna med Z i eftermiddag, en anledning till att komma utanför dörren och göra något jag verkligen tycker om. Det ser jag fram emot och det ska inte tigern få förstöra. Någonsin.

Av vintervild - 5 januari 2011 14:15

Sådär dag idag.

Hade tänkt springa imorse, men somnade först om på soffan en timme. Sen kom älsklingen upp och då somnade jag om i sängen en stund. När jag tillslut fick ut rumpan genom dörren så hade jag ingen lust alls utan gav helt upp efter en kilometer och gick hem.

Ibland så går det inte.


Tränade lite piruetter och swoops runt stången när jag kom hem, inget annat då mina axlar, fingrar och ömma muskelfästen måste få vila lite.

Imorrn blir det OP med Z!


Har hennat håret idag igen, till älsklingens besvikelse. Han avskyr lukten nämligen, och jag måste erkänna att jag inte avgudar den så mycket heller. Men resultatet blir fint, bara att stå ut.


Är fortfarande trött, något är inte som det ska med min kropp. Eller själ, men det har det inte varit på länge så det är bara att stå ut.

Typ.

 

Tur att jag har en fluffig katt att gosa med när livet inte är som det borde

Av vintervild - 4 januari 2011 15:15

Vårt fönster pryds av en vacker vit amaryllis.


 

Blomma i färg med svartvit bakgrund



 

Kallt rosa skimmer


Har lite högre mättnad i sista bilden än enligt receptet, och drog upp det röda en liten aning. Blev nöjd med båda bilderna, blommor är så vackra att fota.

Av vintervild - 4 januari 2011 13:00

Har precis vaknat efter en liten tupplur som blev över tre timmar lång. Blev förvånad när jag vaknade, men oj så skönt. Känner mig pigg för första gången på några dagar.


Var uppe tidigt, på morgon-Body Pump. Väldigt skönt det med, men det bästa var nog att få somna om hemma igen.

Älsklingen var fortfarande hemma, är jag elak som blev irriterad över det? Han hade sagt att han skulle åka en viss tid, men gjorde inte det och jag blev irriterad.

Mest för att jag vill att saker ska vara som det är sagt, inte för att han var hemma. Tror jag.


Missen har gått med tratt i några dagar nu, hittade ett sår som var lite infekterat efter slagsmålet han var i. Nu är det bättre och han slipper tratt ett tag, men bara så länge han håller sig på mattan. Vilket inte är så länge.

Hittade hans halsband ute häromdagen förresten. I en snödriva. Nu vet vi vart det stora slagsmålet ägde rum.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards