VinterVild

Direktlänk till inlägg 31 januari 2011

Ledbruten igen

Av vintervild - 31 januari 2011 10:00

Har ont i hela kroppen efter gårdagen, jag tror att min kropp behöver vila lite. Pole är hårt för muskler som aldrig jobbat förut.


Vi lärde oss Scorpio som jag redan tjuvtränat på själv, men det underlättade att se hur det skulle se ut och få de där små tipsen som underlättar det hela. Lyckades riktigt bra om jag får säga det själv. På båda sidorna, men det var väldigt mycket svårare på vänster. Har ingen vidare kontroll på mig där.

Lyckas fortfarande inte med full invert, men det är mina magmuskler som saknas. Måste jobbar på dem, och på att kuta ryggen. Det kommer inte naturligt för mig eftersom jag är så svankryggig, men ska jag lyckas så måste jag.


Vi provade på avancerade plankan med, den var jättesvår! Att hålla ner benen var ingen kakbit, jag sträckte en muskel lite när jag gjorde den. Sedan det där med att komma ur den... Inte enkelt, men det är bara att träna, träna, träna...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se