VinterVild

Direktlänk till inlägg 30 januari 2011

Socialkunskap

Av vintervild - 30 januari 2011 14:15

Klockan är bara två och jag redan hunnit vara social. L kom förbi vid elva och gick för en stund sedan. Vi har druckit te, pratat pojkar och andra saker och jag har visat lite pole. L är grymt stark, hon klättrar nämligen och skulle passa väldigt bra i polesammanhang. Det är bara det där med att hitta tid...


Älsklingen mår bra idag, det måste ha varit något han åt eftersom jag inte har blivit sjuk *peppar peppar* Det är jag bara glad över...


Ska bege mig mot NPS om lite mindre än en timme, nästa sista klassen på Nivå 2 och Stretch på schemat. Hoppas att jag kan få lite hjälp med min full invert, min basic invert går rätt så bra faktiskt. Alltid något, men jag blir frustrerad över min full invert. Grr...

Z ska komma till stretchen, kanske kan få till en OP med henne i veckan. Det är roligare att träna med sällskap :)


Dags att packa väska så jag kan smita iväg snart. Skulle helst sova lite till, men ingen tid för det just nu...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se