VinterVild

Direktlänk till inlägg 28 januari 2011

Upp och ner

Av vintervild - 28 januari 2011 08:00

Fredag. Yay. Är lite trött bara, svårt att uppskatta fredagen då. Men jag har en plan för dagen, alltid ngt. Kom in en timme tidigare, äter lunch vid skrivbordet och flexar en timme = gå hem vid två! Sova en timme eller två, dansa från fem eller sex. Ta ett långt bad med badbomb från Lush.

Det är värt lite trötthet just nu :)


Akrobatik med Z igår var väldigt kul, vi fick göra fler saker än jag trodde och vi var båda väldigt duktiga faktiskt. Visserligen så ramlade vi ner några gånger, men det gör man.

Det faller på att det är så sent, är inte hemma förrens tio o nästa omgång har jag Nivå 3 på fredagar efter jobbet så jag kommer nog inte att orka. Satsar hellre mer på dansen om jag måste välja.


Missens senaste sår ser bra ut, han fick trattfrihet imorse o jag glömde att sätta på den innan jag gick så han är lycklig nu. Men såret var fint, ingen skorpa och inget klägg så det är nog ingen fara att han slickar på det. Han får däremot inte gå ut än, funderar på att tvinga honom att bli innekatt vare sig han vill eller inte.


Nu te!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se