VinterVild

Alla inlägg under december 2010

Av vintervild - 11 december 2010 12:45

Blev 9,2 km till slut, i lugn takt. Kom hem till en vaken älskling som snart ska iväg en stund. Vilket betyder att jag kan gosa lite i sängen så länge :)


Fick min stretch idag istället, älsklingen hjälpte till med min straddle. Jag börjar komma någon vart där känner jag, äntligen. Har stått still hela hösten så det känns bra att jag kommer framåt.

Min spagat går bakåt däremot, inte bra. Kan bero på att det är svårt att göra den här hemma, har inget bra underlag att glida på. Hoppas det, hade ju så lite kvar till jag var nere o nu är det mer *snyft*


Julklapparna är inhandlade iaf, förutom söta systers, men den ska jag fixa snart. Allt börjar falla på plats.


Imorrn pole igen, men inte stretch förrens nästa vecka. Ska stretcha på egen hand, ska komma längre i spagaten!


Nu dusch, sedan sängen en stund!

Av vintervild - 11 december 2010 10:45

Sitter och samlat mod, ska ut på en förmiddagsrunda (morgonen är förbi). Har lite svårt att komma upp ur soffan bara, men bara jag får på mig kläderna så är det inte så svrt. Måste bara komma så långt först...


Gårdagskvällen bjöd på pizza, vin och serier. Mysigt. Älsklingen fortsatte med sina julöl efter att jag hittat sängen, de får han ha för sig själv.


Jag kom en bit med mina planer igår, men det blev ingen stretch och ingen städning. Soffan var alldeles för skön och första säsongen av "Buffy" lockade mer. Tänkte stretcha efter maten, men då blev det vin istället.

Jag får se hur det går idag, inga planer så vitt jag vet.


Nej, dags att få rumpan ur soffan och ner i springkläderna.

Av vintervild - 10 december 2010 15:29

När matte får paket blir katten åxo glad...


 

Prassligt papper och hård kant är den bästa sängen!


Av vintervild - 10 december 2010 12:45

Vad jag tycker om att besöka på nätet helt enkelt.


DN - nyheter och serierna. Mest serierna


SvD - samma som ovan :P


xkcd - underbar webcom helt enkelt


North Pole Studio - när poleabstinensen blir för stor


Matdagboken - håller koll på kalorierna


Mer Trafik - för att få lite extra trafik till bloggen


Astronomy Picture of the Day - jag ville ju bli astronom en gång i tiden...


Bloglovin' - för bloggarna jag följer


Long Hair Community - allt om långt hår och lite till


Sannas Photoshoprecept - Finurliga recept på hur man får bilderna att bli perfekta


Finns säkert en hel del till som borde vara med, men de här är de jag kommer på på rak arm.

Av vintervild - 10 december 2010 11:00

Har precis masat mig upp ur sängen och ätit lite frukost. Det var skönt att få ligga så länge jag kunde och gå upp till en tom lägenhet. Jag har ett stort behov av att vara ensam och njuter av lugnet med djuren.


Inga planer för dagen, ska duscha, stretcha, hämta julklappar och kanske orka städa ur syrummet lite. Vill se om det kan få plats en stång där inne.


Tigern sover vid mina fötter och elefanterna hoppar rep men jag kan leva med det. Jag känner mig lugn trots att ångesten är där, det kommer den alltid att vara. Jag tror att den aldrig kommer att försvinna och jag kan inte göra något åt det. Inte ultimat, men acceptans istället för ett evigt kämpande. Ångesten blir inte mindre, men livet blir lättare. Ibland.

Av vintervild - 9 december 2010 13:15

Jag är nog som de flesta, jag tror inte på gud men på "något". Vad detta "något" är eller gör har jag ingen aning om, men det känns tryggare än att inte tro på något alls.


Jag tror på en himmel, dock. Jag vet att alla vovvar är där uppe och leker och väntar och tittar ner. Jag vet att morfar och farfar håller ett vakande öga på oss och håller sina händer över oss så att inget händer.

Jag bara vet.


Om de befinner sig uppe eller nere eller överallt på en gång vet jag inte, och det spelar ingen roll. Jag tycker bara att det känns bäst att säga att de är där uppe.


Boken "The Lovely Bones" av Alice Sebold (inte filmen!) beskriver väldigt väl hur jag ser på efterlivet, om har ni inte läst den så gör det. Den är underbar.

Av vintervild - 9 december 2010 08:30

Sitter och fryser, men det är inget nytt. Tror inte att min inre termostat fungerar...


En julklapp klarades av igår och jag fick idéer om några andra så den här julen blir nog bra den med :)

Det var trevligt att träffa K, det blir alldeles för sällan. Vi pratade jobb, jobbar i samma bransch, pojkar och barn. Inte våra, utan andras.

Kom hem vid nio, men fortfarande innan älsklingen som kom en kvart senare.

K och jag ska träffas nästa lördag igen då vi ska iväg och fira J som fyller 30 år. Present har vi köpt såklart, men skriver inte vad ifall hon läser min blogg :)


Är tröttare än trött idag, längtar så till min sovmorgon imorgon. Har inget planerat på hela dagen, ingen psykolog och ingen träning. Bara sova, vila och ha det gott.

Måste bara överleva dagen först.

Jag var duktigt och gick upp en timme tidigare och sprang en kort morgonrunda. Det var väldigt skönt, men det känns att jag har fått lite för lite sömn. Jag undrar hur jag ska överleva när jag måste gå till jobbet fem dagar i veckan. Att gå ner i tid verkar mer och mer lockande...


Nu te och lite jobb.

Av vintervild - 8 december 2010 14:00

Mindre trött idag, men bara lite. Hade stora planer på att gå ut och springa innan jobbet, men jag orkade inte gå upp en timme tidigare bara för det. Får bli imorgon eller på fredag.


Tigern är ganska snäll idag, han morrar till emellanåt men inget som jag inte kan hantera.

Jag känner mig ovanligt lugn och även om jag jämför mig med andra så inser jag att jag inte kan vara som alla andra. Åtminstonde lite, och det är ett framsteg.


Läser en ny bok, Kraken av China Miéville. En Science Fiction om magi, underliga religioner och ett annat London.

Den är inte särskilt bra.

Den är för långsam och för invecklad och jag får inget grepp om huvudpersonerna. Det händer en massa saker som inte har med grundstoryn att göra och jag förstår inte varför det är med alls.

Jag tror att han vill vara som Niel Gaiman, men det misslyckas totalt. Jag har varken sympati eller antipati för huvudpersonen och det skulle inte göra något alls om han dog. Den enda jag känner något för är en flickvän till huvudpersonens bästa vän och jag tror inte att det var tanken.

Jag har läst ungefär halva och önskar att den kunde ta slut snart, eller få lite fart så det händer något. Den är inte ens så dålig att den är komisk utan helt enkelt medioker.


Jag har som tur är de två sista böckerna i Hunger Games-triologin att hämta ut, en bra motivation till att läsa ut Kraken.


I eftermiddag ska jag träffa K för lite mat och julklappsshopping om jag hittar ngt.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skapa flashcards