VinterVild

Direktlänk till inlägg 23 december 2010

Dag 23 - Mitt hem

Av vintervild - 23 december 2010 21:45

Mitt hem består av en lägenhet på 79 inte så välplanerade kvadrat på nedre botten i ett betonghus från början av 60-talet i en inte alls välsedd förort till Stockholm.


Jag trivs rätt så bra faktiskt.


Tre rum, kök, badrum och separat toalett, vilket är väldigt trevligt. Om jag vill bada så behöver älsklingen inte vänta med att göra vad han vill under tiden.


Ett rum är vardagsrum, ett sovrum och ett allmänt skräprum. Även kallat syrummet, trots att jag inte har sytt där inne på länge.

Vi har en uteplats med lite gräsmatta, några bärbuskar och ett körsbärsträd.


Vi har mycket saker, för mycket kan tyckas, och jag ska göra vad jag kan för att få ner antalet.

Det kommer inte att bli enkelt.


Jag tycker om mitt hem, det är mitt och älsklingens och vi trivs här. Jag skulle inte säga nej till ett större hem, ett hus med rum och rum och vind och källare, men just nu är jag nöjd som jag är.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se