VinterVild

Direktlänk till inlägg 8 december 2010

Dålig bok men bättre dag

Av vintervild - 8 december 2010 14:00

Mindre trött idag, men bara lite. Hade stora planer på att gå ut och springa innan jobbet, men jag orkade inte gå upp en timme tidigare bara för det. Får bli imorgon eller på fredag.


Tigern är ganska snäll idag, han morrar till emellanåt men inget som jag inte kan hantera.

Jag känner mig ovanligt lugn och även om jag jämför mig med andra så inser jag att jag inte kan vara som alla andra. Åtminstonde lite, och det är ett framsteg.


Läser en ny bok, Kraken av China Miéville. En Science Fiction om magi, underliga religioner och ett annat London.

Den är inte särskilt bra.

Den är för långsam och för invecklad och jag får inget grepp om huvudpersonerna. Det händer en massa saker som inte har med grundstoryn att göra och jag förstår inte varför det är med alls.

Jag tror att han vill vara som Niel Gaiman, men det misslyckas totalt. Jag har varken sympati eller antipati för huvudpersonen och det skulle inte göra något alls om han dog. Den enda jag känner något för är en flickvän till huvudpersonens bästa vän och jag tror inte att det var tanken.

Jag har läst ungefär halva och önskar att den kunde ta slut snart, eller få lite fart så det händer något. Den är inte ens så dålig att den är komisk utan helt enkelt medioker.


Jag har som tur är de två sista böckerna i Hunger Games-triologin att hämta ut, en bra motivation till att läsa ut Kraken.


I eftermiddag ska jag träffa K för lite mat och julklappsshopping om jag hittar ngt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se