VinterVild

Direktlänk till inlägg 8 december 2010

Fototriss - Det här är jag

Av vintervild - 8 december 2010 09:00

Temat på veckans Fototriss är Det här är jag. Ett inte så enkelt tema, vem jag är beror på vem man frågar. Älsklingen skulle säkerligen ha valt tre helt annorlunda bilder om han fått välja, men det fick han inte :)


 

Tigern, min ständige följeslagare.

Han har funnits med mig länge, men det är först det senaste året som han har fått en form.  Många känner igen mig på mitt hår, det är långt och rött och spikrakt.

Jag identifierar mig mycket med mitt hår och skulle inte känna mig som mig om jag var tvungen att klippa det.


 

Poledance, min nya passion.

Har inte funnits länge i mitt liv,

men något jag identifierar mig med ändock.

 
ANNONS
 
Barnens Hjältar

Barnens Hjältar

8 december 2010 16:57

Vet inte varför men jag fick för mig att du var brunett :-)
Trevlig presentation!

http://www.barnenshjaltar.blogg.se

 
Jah Hollis

Jah Hollis

9 december 2010 09:21

Intressant triss på veckans tema.

http://jahhollis.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se