VinterVild

Direktlänk till inlägg 4 december 2010

Fruset utomhus

Av vintervild - 4 december 2010 11:15

Kom nyss hem från en kort och kall löprunda. Min kropp var inte riktigt med på noterna så det blev kort och långsamt, men jag kom iaf ut och fick lite spring i benen. Nu fryser jag och ska snart in i duschen.


Igår var jag på OP och det var jättekul! Som vanligt :) Det var ingen klass samtidigt så jag kunde vara i spegelrummet och se hur graciös jag är. Eller inte :P Kul iaf att kunna se vad jag gör.

Lyckades göra en cross knee release alldeles själv! Helt korrekt, utan händer. Och jag kom upp igen. Mycket stolt över mig själv, och det var inte så läskigt som jag trodde.

Tyvärr ingen bild, hade inte kameran med, men kanske kan ta en bild imorrn om jag hittar någon som jag vågar fråga.

Köpte ett träningslinne med så nu har jag det här på mig när jag tränar:


 

Poleprinsessa :)


Snyggt, eller hur? Måste har sportbh under linnet iofs, det var gjort för lite mindre yppiga damer.


Om en timme så ska vi gå till mamma o pappa på adventsmiddag/lunch med hela familjen och alla vovvar. Det ska bli kul, har inte träffat alla på ett tag.

Men först en dusch och kram på älsklingen.

 
ANNONS
 
Zenia :)

Zenia :)

4 december 2010 19:01

Jag kunde gå därifrån :) alla övningar kändes som attan på plats men dagen efter var det inte så farligt... Var har du köpt sportbhn? Så himla snygg!! Sköt om dig :)

http://www.zeniamelina.blogspot.com

 
Vickan

Vickan

21 februari 2011 02:19

Jag undrar också var du köpte träningsbhn?
Häftig ju :)
Tack på förhand!

Har läst din blogg ett tag, du är jätteduktig.
Nu satt jag och läste igenom alla poleinlägg :)

http://www.poledanceprincess.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se