VinterVild

Direktlänk till inlägg 3 december 2010

Dag 3 - Mina föräldrar

Av vintervild - 3 december 2010 14:30

Mina föräldrar skaffade barn och gifte sig unga, 20 och 21 var de. Jag är sist, nummer tre, i barnaskaran och då hade de hunnit bli 28 och 29.

De är fortfarande gifta, vilket känns rätt så ovanligt i dagens samhälle.


Mamma är undersköterska på förlossningen och jobbar extra på sjukhem. Hon var hemma när jag var liten och jobbade som dagmamma tills jag var fem.

Hon lagar massor med god mat och brukade baka bullar och kakor och stå i när jag liten. Inte lika mycket bak nu för tiden, men mat och efterrätter blir det fortfarande en hel del.

Hon tycker att det är viktigt att pynta enligt säsong och byter gardiner och dukar flera gånger per år så att det ska passa. Det har inte gått i arv :P

Mamma och jag är lika så vi kommer inte alltid överrens, men om jag behöver något så kan jag alltid komma till henne. Mamma kan man lita på.


Pappa kör taxi men är egentligen utbildad bilmekaniker. Det var lite shismer på hans jobb för många år sedan så han återgick till taxiyrket istället. Idag är han egen åkare med egen bil, mycket friare så.

Pappa hjälper alltid till om man behöver hjälp, med flytt, sätta upp hyllor, bilen, hämtning, skjutsning eller vad man behöver.

Pappa är alltid där.


Mina föräldrar slet hårt med att låta oss barn få växa upp i ett radhus och inte i en lägenhet. Jag förstår nu hur mycket pussel det måste ha varit med ekonomin för att få det att gå ihop och jag beundrar dem för det. Vi hade inget överflöd, men fick det vi behövde och en del av det vi ville med.


Jag bävar inför den dagen de blir gamla och dör, för i min värld så finns de alltid här.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se