VinterVild

Direktlänk till inlägg 3 december 2010

Mer och mer snö

Av vintervild - 3 december 2010 12:45

Det gick bra igår, vädret förbättrade sig rejält och i vattnet var det ju plusgrader. Kom däremot inte överrens med min nya torrdräkt, lyckades inte tömma den på luft och fick en ovälkommen direktuppstigning från 12 meter. Inte planerat. Men fram tills dess så var det trevligt.

Ska gå förbi butiken med torrisen och kolla ifall ventilen måste justeras, det kan vara att den är alldeles för hårt inställd nu.


Kom hem och drack lite glögg innan sovdags. Fick sängen för migsjälv en stund i morse med, älsklingen gick upp vid åtta och jag fick sova till tio. Det var skönt.

Nu har jag hunnit duscha efter psykologbesök och ska in till staden för besök hos naprapat om en stund. Funderar på om jag ska ta ett tidigare tåg, de brukar ju gå som de vill och inte som de ska när det är snö ute.


 

Nästan modiga katter


Katten och missen är lite nyfikna på det vita, men vågar inte gå så långt i det. Det kan ju vara farligt...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se