VinterVild

Alla inlägg under november 2010

Av vintervild - 10 november 2010 20:00

Jag överlevde. Med bravur. Men det kändes som att jag skulle dö, så illa var det.


Började med att jag var tidig och gick runt och tittade lite. Fick förväntansångest.

Sedan mötte jag upp herr psykolog, M, som var tidig och ökade på min ångest. Vilket jag berättade om och så pratade vi lite. Sedan var det dags.


Det är inte enkelt att prata om det, får ångestpåslag bara av att tänka. Vanliga människor har inga problem med att fråga om annan storlek på saker eller be om hjälp i affärer. Jag höll på att svimma. Inte vanlig.


Vi var i två affärer, i den första gick det bra. Frågade om storlek, den var slut o hon kollade på nätet om annan affär. Jag höll mig ifrån mina säkerhetsbeteenden och överlevde. Lite stel och orörlig, annars ok.

I andra frågade jag först om storlek, men den fanns inte i mindre. Snäsig expedit=högre ångest. Vi stannade en stund till och jag frågade om en jacka som var slut i den storleken och de kunde inte titta på nätet om den fanns, men de kunde ringa? Då var jag påväg att gå, men M tyckte att det var en bra idé att de skulle ringa så jag fick stå med min ångest och vilja att fly medan det ringdes och fixades.

Jag överlevde. Knappt.


Sedan fikade vi och pratade om lite annat, och sedan fick jag gå hem.


Det var den värsta dagen på länge, med all förväntansångest innan och allt vi gjorde. Jag är stolt över mig, men gråten var inte långt bort när jag kom hem och tigern ryter fortfarande högljytt. Han har en underbar dag idag.


Älsklingen är inte hemma än, ska se om han är på väg nu eller sen. Jag vill bara sova och inte tänka på att jag måste jobba imorgon.

ANNONS
Av vintervild - 10 november 2010 13:15

Har duschat efter min blöta springtur, ätit lunch och tittat på "House". Vet inte om det känns bättre nu, men det kändes bättre under tiden. Undvikande FTW!


Var och fick fina nya naglar idag med, lila:


 

Fina lila naglar


Ett säkert sätt att känna sig bättre på, även om resten av kroppen och psyket känns fördjävligt så är åtminstonde naglarna fina.


Jag är dessutom med och tävlar hos Sasha, var det du med :)

ANNONS
Av vintervild - 10 november 2010 11:46

Har nedräkning till min dejt med herr psykolog, tiden går alldeles för fort. Jag är praktiskt taget livrädd för att utsätta mig för det här, men jag vet att det är bra för mig. Önskar bara att det fanns något lättare sätt.

No pain, no gain gäller även själen.


Tigern försöker slå rekord i morranden just nu med allt som händer och jag försöker acceptera. D:s pengar kom in som de skulle så en sak mindre att oroa mig för vilket gör varken till eller från. Det är inte antalet saker att oroa mig för som räknas, utan hur mycket jag oroar mig för dem.

Kunde inte somna igår, fick vänta tills älsklingen kom hem och sa att allt skulle bli bra. Först då lugnade tigern ner sig tillräckligt mycket så att jag kunde somna.


Älsklingen påstår att tigern inte finns, men jag tror att han bara är blind...

Av vintervild - 9 november 2010 22:15

Nu är biljetterna till Filippinerna i april inhandlade, jag köpte till mig, älsklingen och pojken D (får självklart pengar av dem). 1:a april 2011 åker vi till Manila och den 22:a åker vi därifrån. Bara en mellanlandning och kort väntetid. Perfekt. Sedan så måste vi ta oss till och från Cebu med, men det är inga problem. Undrar bara om D har insett vad han har gett sig in på när han valde att resa med mig.


En sak mindre att oroa sig för och samtidigt massor med mer saker att oroa sig för. Jag behöver inte oroa mig för att vi inte ska få biljetter mer, men nu väntar jag oroligt på att pengarna D satte över ska komma in ordentligt, att jag verkligen valde rätt dag och rätt avgångar, att det inte ska bli strejk, storm, vulkanutbrott, rymdinvasion eller något annat som kan hindra avresan. Och få mig inte att börja prata om nedfallande flygplan...


Tigern jobbar för högtryck, med eller utan flygbiljetter.

Det faktum att mitt sparkonto praktiskt taget är länsat gör inte saken bättre, tur att jag ska få pengar av pojkarna.


Förutom Filippinernainfo så var jag på Open Pole idag. Det gick sådär. Fick en liten uppenbarelse om cradle, men annars så var jag inte på topp. Händerna var för hala och resten av kroppen klibbade fast på stången.

Stretchen efteråt gick bättre, kom längre ner i split med höger ben, alldeles själv! Stolt! Kanske kan komma hela vägen ner snart.


Idag var jag mäkta nöjd över mina nya gummistövlar, fötterna var torra och fina. Den långa kjolen ångrade jag dock, den var allt annat än torr när jag kom hem.


Älsklingen åkte till jobbet igen efter infon och jag ska sova. Imorgon får jag nya naglar och det är dagen D med herr psykolog.

Av vintervild - 9 november 2010 12:45

Det är storm utanför mitt fönster, snöblandat regn som yr fram. Jag är glad att jag inte behöver gå ut än på ett tag och att jag har både paraply och gummistövlar redo.


Idag är en perfekt dag att vara hemma på, isåfall hade jag druckit te och läst min bok. Neil Gaiman och "Coraline and Other Stories" är utläst, den var bra men novellerna var av lite blandad kompott. En del guldkorn, andra bara sand.


Just nu är det Sofi Oksanens "Utrensning" som ligger i min väska. Helt annorlunda men ändock väldigt bra. Fångar uppmärksamheten med skärvor från olika tider och personer utan att bli slarvigt.

Tror jag ska fortsätta med "Baby Jane" när den här är klar.


Seriemässigt så tittade jag och älsklingen på "The Walking Dead" häromdagen och jag blev frälst! Vampyrserierna som går nu har jag inte mycket till övers för, klarade bara 1,5 avsnitt av "True Blood" innan jag gick och diskade (tacka vet jag "Buffy") men zombier är aldrig fel! Ska se nästa avsnitt så snart vi hinner, livet har en förmåga att komma ivägen.

Av vintervild - 9 november 2010 08:45

Tigern lugnade ner sig under dagen efter att jag gjort allt som jag inte ska göra; undvika. Men det är svårt att stå ut med ångesten, att acceptera den och bjuda in den när allt jag vill är att bli av med den.

Mycket enklare att falla in i gamla mönster som hjälper för stunden men som gör det värre i långa loppet.


Kom hem till en kväll i soffan med en fysiskt närvarande men psykiskt frånvarande älskling. Jobb och jobb var det enda han brydde sig om, och vi grälade om mat på restaurang. Älsklingens jobb har julmiddag varje år där respektive får vara med, och iår är det skaldjursbuffé. Älsklingen hävdade att jag får lov att stanna hemma medan jag framhöll att om man säger till får jag åxo mat.

Jag mailade och kollade och jag vann. Jag blir trött på honom ibland.


Idag är idag och jag tror att tigern är lika trött som jag, men jag känner hur han gör sina lovar. Jag ska komma vidare idag, jobba mig igenom ångesten och få något gjort även om tigern blir argare än arg. Jag ska (åtminstonde försöka)!


Kanske är träff om kommande Filippinernaresan ikväll med. Hoppas det, då kanske vi kan boka biljetter och ordna.

Jag tycker om när saker är ordnade.

Av vintervild - 8 november 2010 18:45

Gårdagen bjöd på Pole med, både träning och stretch. S, som går i min grupp, och jag bestämde att träffas klockan tre och träna en timme innan stretchen.


Tyvärr så var rummet upptaget av en privatlektion, de hade inte uppfattat att OP-tiden var ändrad, och i det andra var det kurs så vi såg ut att bli sysslolösa en halvtimme och tyckte att det var väldigt tråkigt. Men snälla Nelle förbarmade sig över oss och gav oss en liten privatlektion i cradle på två lediga stänger i kursrummet. Nu har vi förstått lite mer hur man gör ♥ Nelle ♥


Sedan tränade vi lite själva, och jag fick lite nya bilder. Tyvärr så var kameran inte på humör så kvalitén blev inte som den borde.Mitt i cradle spin


 

Poserar i cradle


 

Chair spin


Avslut chair spin 

Mitt i pole climbLayback, bättre än förra gången men inte perfekt än


Sen var det stretch och ingen nåd. Nelle var hårdare än vanligt och rättade alla, och mig fick hon nästan ner i split med höger ben fram! Själv blir jag för feg när det börjar göra ont, men måste härda mig mer. Var mäkta stolt efteråt. Ska träna hemma till nästa gång, jag ska!

Hon var dock lite osäker på att Stretch 2 var det bästa för mig, men eftersom alla Stretch 1 är fulla så kan jag inte byta utan får hoppas på det bästa.


Funderar på om jag ska på Open Pole imorrn eller inte, men det lutar åt att jag ska. Stängerna drar...

Av vintervild - 8 november 2010 18:15

Veckans tema på Fototriss är Cool, och inget är coolare än Einstürzende Neubauten och Blixa Bargeld i min värld.


 

Hela bandet i coolt rött ljus  Närbild på de coola avloppsrörstrummorna 

Herr Cool i egen hög person, Blixa BargeldDen här veckan är det även tävling och man kan vinna en videokamera från Coolstuff.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se