VinterVild

Alla inlägg under november 2010

Av vintervild - 18 november 2010 09:00

Sitter på jobbet och fryser så jag skakar, jag förstår inte hur det kan vara så kallt. Eller så är det bara jag, killarna går glatt runt i t-shirt utan problem medan jag har dubbla koftor och halsduk.

Kanske hjälper en kopp te eller två.


Det var vitt och vackert när jag vaknade imorse. Missen och katten ville ut såklart, men katten ändrade sig ganska kvickt när hon upptäckte snön. Missen gjorde några lovar in, men bestämde sig tillslut för att våga sig ut i det vita.

Hoppas att han trivs, älsklingen gick några minuter innan mig så missen blir inte insläppt förrens jag kommer hem i eftermiddag.


Inga planer efter jobbet idag, borde ge mig ut på en löptur men det känns motigt redan nu. Gårdagens träning var jobbigare än den borde och jag var ungefär lika smidig som en pinne när jag skulle stretcha efteråt så motivationen till rörelse sjönk.

Längtar dock till pole imorgon, det är jag aldrig för trött eller omotiverad för.


Längtar till sömn, det har blivit för lite av den varan på sistonde.

ANNONS
Av vintervild - 17 november 2010 20:00

Snart börjar nedräkningen...


Julens viktigaste


Julen är inte min favorit, jag får lätt panik och känner mig stressad inför alla måsten. Alla klappar som måste inhandlas, alla människor som måste hälsas på vare sig jag vill eller inte. Jag har inte så lätt för sociala kontakter och att sitta och se glad ut vid ett matbord i några timmar är väldigt utmattande.


Helst vill jag vara borta och i lugn och ro på julen.


Älsklingen och jag spenderade en jul för alldeles för många år sedan i stugan ute i skogen, det var den bästa jul jag haft. I ett kallt och dragit hus med inget vatten, så lite el att proppen gick fem gånger första kvällen innan vi lärde oss vad som kunde vara på samtidigt (praktiskt taget inget) och en tv-kanal att titta på.

Det var underbart.


I år får jag nöja mig med min älskade Bamsekalender och förhoppningen om en lugn jul.

ANNONS
Av vintervild - 17 november 2010 11:15

Det känns lite bättre nu, fick mina födelesdagspengar från snälla bror (bara fem månader sent :P) så jag är inte helt på bar backe längre. Kan tom köpa lite mat så älsklingen slipper eftersom matkontot ekar tomt just nu. Pengarna tar alltid slut för fort...


Jobbandet går inte så bra dock, står lite still i mitt huvud, men det går bättre än igår iaf. Men eftersom jag gjorde absolut ingenting igår så är allt bättre än det.


Jag har varit modig idag med, pratade med min stackars kollega som fick ta över när jag försvann hastigt och olustigt i vintras. Han frågade hur det var och jag frågade hur det gått med projekten. Något jag tänkt på länge, men inte vågat. Ångestpåslag såklart och jag ville gå, men stannade kvar tills samtalet var över och han gick först.

Tigern morrade, men lugnade ner sig ganska fort faktiskt. Inte helt, men lite grann.

Det gick lättare än jag trodde.


Snart lunch, sen bara halva dagen kvar. Träning efter jobbet, det var ett tag sedan. Längtar till helg och sömn, men har både läkarbesök och psykolog att se fram emot på fredag först.


Och sista polelektionen.

Av vintervild - 17 november 2010 09:00

Känner inte riktigt igen mig idag, har en blå jeanskjol på mig. Inte ofta jag har annat än svart eller svart+färg på mig. Men det är en sådan dag idag, vill inte riktigt vara jag. Och det är dags att använda kjolen, köpte den i Bangkok för snart två år sedan och har inte använt den än.

Men känner mig inte riktigt som mig själv.


Vaknade med ångest imorse trots att jag hade hela två katter bredvid mig i sängen när det var dags att gå upp. Alldeles för elaka drömmar som jag knappt minns, men som håller sig fast. Dumma drömmar, jag vill drömma lyckliga saker om enhörningar och rikedom. Sker alldeles för sällan.

Ska ta mig igenom den här dagen och komma ut på andra sidan. Att gömma mig under skrivbordet är inte ett alternativ, tyvärr...

Av vintervild - 16 november 2010 21:15

Nu har jag officiellt slutat mina sånglektioner. Det var sorgligt, men Kim var underbar och förstod precis. Om jag vill ha en lektion lite då och då var det bara att jag hörde av mig så kunde det ordnas.

Hon är nästan för snäll, och jag kommer att sakna henne efter sex år tillsammans.

Men jag känner att jag gör rätt.


Har sett fortsättningen på "The Walking Dead" och nästan sluppit huvudvärk hela dagen.

Älsklingen är sur för att jag inte vill gosa just nu, men allt kan inte ske på hans villkor. Bara ibland.

Av vintervild - 16 november 2010 09:30

Ingen huvudvärk ännu, yay! Hoppas att det håller i sig. Har visserligen syndat och druckit Red Bull, men den behövdes i morse. Det är inte enkelt att gå upp på morgnarna nu för tiden.


Just nu dricker jag te för det är så kallt på jobbet som vanligt, och försöker att motivera mig till lite jobb. Det jag gör nu är mest administrativt och väldigt tråkigt, inte enkelt att komma igång med andra ord. Men någon måste göra det, och det ser ut som att det blir jag.

Min handledare försöker pracka på mig ett telefonnummer till någon som har lite mer koll, men jag vill inte ringa. Inte såhär. Inte ett långt samtal till en okänd person om okända saker. Jag måste börja försiktigt, ett steg i taget. Att kasta mig ut kommer att sluta i katastrof.


På tal om katter så hade jag en spinnande fluffboll bredvid kudden inatt med. Ytterst trevligt, jag har saknat att ha henne där. Om natten är jobbig så kan jag bara sträcka ut handen och genast få lite kattkärlek.

Jag har ju älsklingen bredvid mig med, men han brukar inte vara så gosig när han sover.


Idag har jag sång för första gången på evigheter och jag ska ta mod till mig att säga att jag vill sluta. Jag har inte gjort det än, utan kört på undvikande istället. Min sånglärare är helt underbar och jag kommer att sakna henne, men det är ingen anledning till att fortsätta med något jag inte får ut något av.

Tigern morrar redan.

Av vintervild - 15 november 2010 21:20

Min huvudvärk vägrar att ge sig trots att jag gjort allt jag kan för att jaga bort den. Druckit vatten, ätit ordentligt, tagit järntablett. Allt. Älsklingen tror att det beror på för många Red Bull, men jag dricker inte lika många som han o han mår bra.


Kanske har fått hjärnhinneinflammation? Söta syster fick det för några år sedan, inget jag vill prova på.


Publicerade just mitt bidrag till Fototriss. Inte det bästa, men hade jag inte gjort det idag hade det aldrig blivit av. Leker lite med PS med, därav de underliga ljusen här och var på bilderna. Man måste misslyckas innan man kan lyckas :P


Sova nu, mer sömn kanske ordnar upp huvudet (men jag betvivlar det).

Av vintervild - 15 november 2010 21:06

Veckans fototriss är på temat festligt. Inte mitt favoritord, men jag har tänkt ut lite saker som får mig på bättre humör.


 

Cola och veganmallows efter en jobbig dag med huvudvärk förgyller kvällen 

Skor i fina färger och utföranden lyfter vilken grå och trist dag som helst 

Ljus och ljusstakar i alla former ger fint ljus, även om de är dammiga

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se