VinterVild

Direktlänk till inlägg 30 november 2010

Irriterande

Av vintervild - 30 november 2010 09:15

Inte sjukare men inte friskare heller. Mer irriterad, dock. Blir hellre riktigt sjuk i några dagar än halvsjuk länge.

Lite ont i halsen och ingen feber. Har en halv grad lägre än jag brukar ha, minusfeber? Kan ju förklara varför jag fryser som en hund hela tiden. Förutom när jag sover, enda gången jag är riktigt varm.


Hade en fluffig katt bredvid kudden i natt igen, det är alltid uppskattat. Tror att hon mest väntade på att jag skulle vakna, men så länge hon är still och gosig så spelar det ingen roll.


Tanken är att det ska dykas på torsdag, Divers Night. Med förkylning på gång och isar som lägger sig så kan det bli problematiskt. Isdyk i all ära, det går inte att utföra när man är väldigt många och planen är ju att vi ska vara just många.

Förra året var det underbart att dyka på Divers Night, det var kallt men ingen snö eller is. Inga minusgrader heller om jag inte minns fel. Kan bli lite jobbigare på torsdag, om jag ens kommer ner under ytan förståss.


Vill träna pole, men ska inte utsätta kroppen för träning just nu. Funderar på hur jag ska kunna få plats med en stång hemma, men det kan nog bli lite trångt. Kanske om jag städar ur syrummet ordentligt. Har en hel del som kan kastas och magasineras.


Nu te och mer te. Något måste ju hjälpa.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se