VinterVild

Direktlänk till inlägg 21 november 2010

Sovplatser

Av vintervild - 21 november 2010 11:30

Våra små djur är väldigt söta, och de hittar ständigt på nya ställen att sova på.

Kattens nya favoritplats är i garderoben i sovrummet, nedgosad i sommartäcket som ligger där och väntar på varmare dagar:


Det är mysigt här, matte!


Eftersom garderobsdörren är stängd så väcker hon mig med idelt jamande och krafsande tills jag öppnar dörren åt henne. Då bökar hon runt en lång stund innan hon somnar nöjt.


Missen har precis upptäckt att papperspåsar är skojiga att ligga i, han låg och sov länge i den igår innan elaka matte gjorde om den till pantpåse:


Jag är inte så smart, men söt!


Tur att det kommer nya kassar att ligga i hela tiden.


Älsklingen sover fortfarande, och jag väntar på att tiden ska gå.

 
ANNONS
 
emelie

emelie

22 november 2010 09:34

Jaha haha. Jag hade en katt som hette katten, var tvungen att avliva henne dock då hon var efterbliven och inte gick att få rumsren, hon förstörde för de andra katterna plus att hon kissa i maten.. väldigt tråkigt. Men jag tycker att katten och missen hade vart fina namn annars :)

http://emeliefrolander.blogg.se

 
Miranda

Miranda

23 november 2010 20:27

Gud så söta katter! Hade katt förut! Underbara djur :)
fin blogg

http://miiranda.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se