VinterVild

Direktlänk till inlägg 21 november 2010

Volontärdrömmar

Av vintervild - 21 november 2010 09:30

Jag sitter och drömmer mig bort, bort från vintervädret som lyser med sin frånvaro och alla måsten som börjar snart.


Jag vill åka på volontärresa.


Älsklingen hade inget emot ifall jag åker två-tre veckor själv i sommar, men han var överygad om att jag inte skulle överleva. Han tycker att jag är för bekväm. Vilket stämmer, att campa är inte min melodi och jag gillar att kunna duscha, men jag kan ta i om det behövs. Om det är värt det.


Jag funderar på The Big 5 eller Lejon med Volontärresor, två eller tre veckor. Jag tror att tre veckor skulle ge mer, men ifall jag mot förmodan skulle avsky det är två veckor bättre.

Jag har inte bestämt om jag ska åka än, men om jag åker så blir det i sommar, i juli. Ensam.


Att åka ensam är något jag behöver, något jag vill. Jag vill känna att jag klarar mig på egna ben, utan älsklingen som är där och stöttar hela tiden. Jag måste våga falla.


Någon som har erfarenhet av Volontärresor? Lämna gärna en kommentar.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se