VinterVild

Direktlänk till inlägg 20 november 2010

Efter snö kommer regn

Av vintervild - 20 november 2010 11:30

Lördag. Har varit duktigt och sprungit nu på morgonen, eller förmiddagen snarare.

Gick upp åtta och åt frukost, sedan sov jag till tio innan jag begav mig ut i regnet och töandet. Det var oändligt segt att springa idag, men jag kom runt och är glad över det.


Älsklingen sover fortfarande.


Jag läste ut "The Hunger Games" för några dagar sen och blev positivt överraskad. Eftersom det finns två uppföljare så visste jag ungefär hur den skulle sluta, men slutet var bättre än jag kunde tro. Visst märktes det att det var en ungdomsbok, men om man gillar dystopier så rekommenderas den stark.

Ska läsa uppföljarna med, fick verkligen blodad tand.

Vill ni se en film på samma tema så kolla in japanska "Battle Royal". Riktigt bra film. Kanske ska se den igen, det var ett tag sedan jag såg den.


Jag missade EFIT förra lördagen förvirrad som jag är. Tog bilder igår istället som kommer upp under dagen som kompensation. Nästa EFIT är på torsdag och den kommer jag förhoppningsvis ihåg.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se