VinterVild

Direktlänk till inlägg 8 november 2010

Up and down the pole

Av vintervild - 8 november 2010 18:45

Gårdagen bjöd på Pole med, både träning och stretch. S, som går i min grupp, och jag bestämde att träffas klockan tre och träna en timme innan stretchen.


Tyvärr så var rummet upptaget av en privatlektion, de hade inte uppfattat att OP-tiden var ändrad, och i det andra var det kurs så vi såg ut att bli sysslolösa en halvtimme och tyckte att det var väldigt tråkigt. Men snälla Nelle förbarmade sig över oss och gav oss en liten privatlektion i cradle på två lediga stänger i kursrummet. Nu har vi förstått lite mer hur man gör ♥ Nelle ♥


Sedan tränade vi lite själva, och jag fick lite nya bilder. Tyvärr så var kameran inte på humör så kvalitén blev inte som den borde.Mitt i cradle spin


 

Poserar i cradle


 

Chair spin


Avslut chair spin 

Mitt i pole climbLayback, bättre än förra gången men inte perfekt än


Sen var det stretch och ingen nåd. Nelle var hårdare än vanligt och rättade alla, och mig fick hon nästan ner i split med höger ben fram! Själv blir jag för feg när det börjar göra ont, men måste härda mig mer. Var mäkta stolt efteråt. Ska träna hemma till nästa gång, jag ska!

Hon var dock lite osäker på att Stretch 2 var det bästa för mig, men eftersom alla Stretch 1 är fulla så kan jag inte byta utan får hoppas på det bästa.


Funderar på om jag ska på Open Pole imorrn eller inte, men det lutar åt att jag ska. Stängerna drar...

 
ANNONS
 
Zenia

Zenia

23 november 2010 08:54

Hej där!

Känner igen dig från stretch 1 passet på söndagar med Nelle :) ifall du fortf är anmäld till stretch 2 kan jag meddela att jag precis skickat iväg ett mail till North Pole om att få byta till Stretch 2 eftersom att jag var anmäld till stretch 1 innan. Kolla ifall du kanske kan få den plastsen jag lämnar ledig i stretch 1, i sådana fall är den på onsdagar kl: 20:00...

Sköt om dig

/zenia

http://www.zeniamelina.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se