VinterVild

Direktlänk till inlägg 8 november 2010

Dagen efter igår

Av vintervild - 8 november 2010 08:45

Kallt ute idag, missen ville ut imorse men ångrade sig efter två minuter och kom in i värmen igen. Han verkar nöjd och blir mer och mer innekatt.


Spelningen med Einstürzende NeubautenCirkus igår var bra, men inte underbar. Jämfört med spelningen på Berns sist så verkade de äldre, tröttare och mindre engagerade, men det kanske bara var jag.

Jag insåg att jag håller på att bli gammal när jag kom med en biljett för parkett, men smet in på en ledig sittplats så fort jag fick chansen. Minns dagarna då man gjorde allt för att komma ner på golvet, det var tider det.


Jag stannade inte hela tiden heller, gick när första extranumren började. Jag var alldeles för trött, frös som en hund och hade ont i hela kroppen. Bättre att gå när det är som bäst.

Kom hem till katten, missen och kotten, älsklingen var och jobbade.

Kom i säng alldeles för sent.


Bilder finns, Fototriss har tema Cool den här veckan och vad är coolare än Blixa och EN? Inte mycket, så det kommer en fototriss från gårdagen snart.

 
ANNONS
 
Vägra Vara Tjock

Vägra Vara Tjock

8 november 2010 10:01

Skönt att höra. Min har skadat ögat så eventuellt blir han blind på det, men det ser bättre ut idag så jag hoppas det blir ännu bättre snart. Min fina kille

http://www.vagravaratjock.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se