VinterVild

Alla inlägg under oktober 2010

Av vintervild - 2 oktober 2010 10:05

Idag har jag ont överallt och blåmärken på hela benen. Pole är inte en sport man ser snygg ut efteråt, men det kanske tar sig när man blir van. Längtar till nästa gång ändå, och imorrn ska jag på stretchkurs för att bli lite graciösare. Om det är möjligt förståss.


Älsklingen sover och katterna busar runt lite. Inga större planer för dagen, ska in och prova min nya torris som kommit, så älsklingen får inte sova allt för länge för då hinner vi inte. Jag hoppas att den passar, har tröttnat på min gamla och vill ha en ny och bättre.


Jag hade planer på att gå på klass idag, men kände att jag behövde en morgon för migsjälv. Nu sov jag inte så väldigt länge trots allt, men det är skönt att inte behöva stressa iväg för en gångs skull. Tänkte ta en lugn liten löprunda senare idag istället, behöver röra lite på fläsket.


Nu lite te, borde göra frukost men vill inte väcka älsklingen med min smoothietillverkning. Te får fungera lika bra.

ANNONS
Av vintervild - 1 oktober 2010 20:04

Poledance var jättekul! Men nu har jag ont i armarna och blåsor i händerna, men jag antar att det bara betyder att jag har jobbat.

Pole är garanterat inte så enkelt som det ser ut, att lyfta sin egen vikt i armarna är rätt så jobbigt och det sliter på händerna att snurra så där snyggt runt stången.

Idag har vi inte gjort så mycket, det var ju bara första gången, men efter lite uppvärmning så fick vi prova på att använda stången. Först fick vi lära oss grundpositionen, sedan en snurr som kallas fireman och sist en snurr vid namn back hook. Allra sist så satte vi ihop en liten koreografi som vi ska bygga vidare på.

Studion jag går hos heter North Pole Studio och verkar väldigt trevlig efter första intrycket. Dessutom så ligger de precis bredvid butiken Lakritsroten så det kommer nog att bli många inköp där efter träningen.


Älsklingen jobbar sent idag så jag kan inte krama sönder honom idag, men jag började lite imorse. Får fortsätta när han kommer hem, när det nu kan bli... Tänkte titta på skräckis som älsklingen ändå inte vill se, jag och katterna.

ANNONS
Av vintervild - 1 oktober 2010 11:28

Ny månad, tiden går fort. Alldeles för fort. Det var kallt under joggen imorse, nästa gång åker jackan på med.


Har nyss kommit hem från herr psykolog, det gick sådär. Jag är så trött nu för tiden, jag glömmer allt och orkar inte koncentrera mig. Igår på ridning så glömde jag tom hur min häst såg ut! Hon är skimmel bland bruna hästar, borde inte kunna glömmas, men tydligen så kan man det om man är jag. Vi pratade om SORK och NAT och alla tankar som jag tänker utan att veta om det och hur fel det blir då. Intressant, men jobbigt, jobbigt...


Älsklingen kom hem inatt, jag var rätt utslagen efter sömnpiller men jag minns att han kom iaf. Fick en söt present med:


 

Sötaste nallen!


Min present till honom blev åxo uppskattad, det var tydligen väldigt god fudge.


Nu ska jag vila, försöka hålla ögonen öppna innan det är dags för pole. Ska bli intressant, men känns åxo väldigt jobbigt att bege mig dit. Men jag ska klara det...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se