VinterVild

Alla inlägg under oktober 2010

Av vintervild - 16 oktober 2010 17:34

Igår var en fullsatt dag trots att jag inte hade något psykologbesök. Sov alldeles för länge, masade mig ur sängen runt elva. Tog en "morgonrunda", sedan frukost och dusch innan jag handlade innan begravningen som började klockan två. Det var en fin begravning, sorglig såklart... Man förväntar sig på något sätt att människor inte ska dö, men det gör de tyvärr ibland. Jag bara håller tummarna för att ingen i min närhet ska gå bort i förtid.


Efter begravningen hastade jag iväg till ett pole-pass, jättekul! Tyvärr så fick jag ont i skadan igen under passet, men det gjorde inte lika ont som i tisdags och det gick ner fortare efteråt. Vi lärde oss inget nytt, utan tränade på tidigare saker, lärde oss att göra pole sit efter att ha klättrat upp med pole climb först och utökade koreografin.

Fick lite bilder tagna med så jag kunde visa älsklingen och andra intresserade vad jag håller på med:


 

Pole climb



 

Pole sit


 

Pole sit utan händer


 

Mitt i en back hook så en aning suddigt


 

Brygga efter back hook


Långt ifrån en expert, men man måste lära sig krypa innan man kan gå...


Älsklingens syster kom förbi på kvällen, vi åt pizza, drack vin och tittade på film och serier. Så var den dagen över...


Idag har jag varit på Chokladfestivalen med K, sedan åt vi lunch tillsammans (snälla K bjöd för jag är pank) och sedan en tupplur hemma. Älsklingen och jag ska ut och äta på fin restaurang ikväll, hans företag betalar och det är snart dags att göra sig iordning. Lagom till vår åttaårsdag som var igår och som jag lyckades glömma bort såklart. Men inte älsklingen, han kom hem med en fin bukett blommor.

Av vintervild - 14 oktober 2010 12:41

Älsklingen kom hem sent igår med, men jag var på bättre humör. Det kan bero på att han sa redan från början att det skulle bli sent så inga otrevliga överraskningar.


Jag skrubbade golven, lekte med kissarna, lagade lunch och frukost. Började titta på första säsongen av "House" med. Inte min favvoserie, men något ska jag sysselsätta mig med när älsklingen jobbar och jag inte kan träna.

Jag hade tänkt gå upp och springa i morse, men det var alldeles för gosigt att ligga bredvid älsklingen ett tag till så det blev inte av. Låg och myste tills min framställda klocka ringde och då snoozade vi en kvart till. När vi inte träffas så ofta så gäller det att ta tillvara på varje tillfälle. Träna kan jag göra imorrn, har ingen psykolog så jag kan både sova länge och springa en runda utan problem. Det enda tråkiga, i flera bemärkelser, är att jag ska på begravning imorrn med. Föräldrarnas granne som dog nyss ska begravas. Två begravningar på ett år inom samma familj är alldeles för mycket...


Blir lite senare på jobbet idag, vi ska ha interninfo vid eftermiddagsfikat och jag tänkte att jag skulle vara med så jag blir kvar här till fyra ungefär. Ikväll ska jag på ljusparty med mamma, vet inte riktigt vad det går ut på, men det kan bli intressant. Gissar att det involverar en massa ljus iaf.


Längtar till pole imorrn, jag hoppas att skadan har läkt tillräckligt så att det inte gör jätteont. Ska köpa smärtlindring på tub, den vi har hemma har jag tydligen lagt på det där bra stället igen tillsammans med massor av andra saker.

Av vintervild - 13 oktober 2010 11:18

Älsklingen kom hem väldigt sent igår, och gjorde mig väldigt irriterad. Först säger han att han ska vara hemma vid åtta, sedan senast halv elva och sen när jag ringer strax innan elva så har han inte ens lämnat kontoret. Dessutom hade han mage att klaga på att han var tvungen att mata kotten när jag tagit hand om katten, missens sår, tvättat kottefilt, lagat mat, fyllt diskmaskin och diskat alldeles själv. Misstänker dessutom att om jag ska få golvet skurat så får jag göra det själv, trots att han lovat att göra det.

Jag lade på utan puss, tog en sömntablett och sov väldigt gott när han väl orkat masa sig hem.


Jag antar att jag borde vara mer hjälpsam och förstående o allt sånt när han jobbar så mycket, men jag orkar inte. Jag tar hand om det mesta själv, och blir irriterad när han gnäller på småsaker. Såklart är det bra och viktigt att han har ett jobb, men jag vill vara viktigast i hans liv...


Är fortfarande irriterad, och det blir inte bättre av att jag inte kan träna idag pga muskelsträckningen. Hade sett fram emot lite Body Pump, ett bra sätt att bli av med aggressioner, men vill hellre klara av pole på fredag så det blir vila. Kanske tar en löptur imorrn om det känns ok, idag blir det nog soffan för hela slanten.

Undra om jag ska ta med kameran på fredag, kanske kan skaffa mod och be någon av mina kollegor att ta en bild eller två så jag kan visa hur graciös(?) jag är.

Av vintervild - 12 oktober 2010 19:49

Hemma från träning och jobb. Jobbet går det sakta med, det går mer tid till slösurf än jobb men jag har ingen motivation eller ork att ta itu med saker. Imorgon, imorgon...


Var på Open Pole i eftermiddags, det var kul förutom att jag lyckades sträcka en muskel eller ett muskelfäste så allt jag gjorde som involverade magmuskler eller armarna gjorde jätteont. Jag lyckades träna på en del saker, men sedan gjorde det alldeles för ont så jag stretchade och tjuvtittade på den mer avancerade kursen som pågick. Om några månader så kan jag förhoppningsvis vara där.

Ska vila fram till på fredag och ta hand om min skada så att jag kan vara med ordentligt på kursen.


Fina naglar:


 

Fina, svarta naglar


Missen kissade just på kottens sovfilt, men inte på kotten som tur var. Han har lite svårt att gå på lådan och jag förstod inte vad han ville när han satt och stirrade på mig. Jag antar att jag ska vara glad över att han inte valde sängen den här gången...

Nu busar han med katten och jag väntar på att älsklingen ska komma hem.

Av vintervild - 12 oktober 2010 11:31

Det blev ingen träning alls igår, plockade undan och dammsög huset istället och hade ingen lust alls att bege mig ut i höstluften igen. Jag känner mig mer nedstämd än på länge nu, jag vet inte om det är för att vi har börjat röra upp saker i terapin eller om det är mörkret och kylan som håller på att ta sin rätt. Jag brukar iofs tycka om hösten, men det blir ju mörkt alldeles för fort och mörkare ska det bli...


Idag inledde jag dagen med en morgonjogg, det var jobbigt och inte alls trevligt. Men jag kom runt och är stolt över det, varm dusch och frukostsmoothie väntade när jag kom hem igen.

Sedan var det dags för nya naglar, lägger upp bild senare för jag är på jobbet nu. Det är skönt att få skämma bort sigsjälv lite, önskar jag hade råd med ansiktsbehandling och helkroppsmassage med.

Ska gå på Open Pole i eftermiddag med, tänkte stanna på jobbet till fyra och sedan bege mig. Känner att jag vill träna lite på de nya sakerna vi gjorde i fredags innan det är dags att lära sig nya saker, och idag har jag inte smörjt in mig så då glider jag förhoppningsvis inte lika mycket. Hade tänkt ta med kameran och kanske ta en bild, men lyckades glömma den hemma.


Missen mår bättre, såret läker sakta med säkert och tratten sitter fortfarande på. Jag undrar hur länge han kommer att vara borta när han väl får komma ut igen, han sitter i fönstret och längtar ut mest hela dagarna nu.

Av vintervild - 11 oktober 2010 09:59

Det är vackert ute idag, fin utsikt på hundpromenerare, joggare och flanerare från kontorsfönstret. Jag hoppas att det fina vädret håller i sig tills jag kommer hem, en löptur står på schemat och det känns alltid lättare om vädret visar sig från den fina sidan.


Igår var dykdag, älsklingen och jag åkte ut med båt och jag provade ny torrdräkt och handskar. Dräkten funkade bra, handskarna inte så bra. Jag blev blöt. Väldigt blöt. Och vi hälsade på ett vrak på 30 meters djup där det var kolmörkt och läskigt och jag fick panik så det var inte ett bra dyk. Jag stod över nästa dyk, var alldeles för kall och upprörd, men som tur var hade älskligen en kompis att dyka med så han behövde inte stanna på land.

Det är inte alltid underbart att dyka, men de bra gångerna väger upp de dåliga.


När vi kom hem så sov vi lite, älsklingen i en timme, jag i tre. Sen var det dags för mat, "Dexter" och sedan sova igen. Ingen tid för internet. Hade tänkt vara på jobbet tidigt idag, men jag ställde fram klockan en timme och sov till vanlig tid. Jag är så trött nu för tiden.


Missen mår bättre, såret ser finare ut och läker som det ska. Tratten sitter fortfarande på till hans förtret, men han slickar på såret så snart den åker av så den måste vara på. Han börjar vänja sig lite och kan äta och leka med den på, men längtar tills han slipper den helt. Snart hoppas både vi och han.

Av vintervild - 9 oktober 2010 21:48

Älsklingen är inte hemma än, jag förväntar honom inte innan midnatt. Dagen har jag spenderat görandes just ingenting, hämtat flaskor till imorrn, handlat, tagit hand om väldigt motvillig misse och försökt ordna inför morgondagen, men jag gav upp o tar det imorrn istället med älsklingen.


Vet inte vad jag ska göra nu, mina serier är slut, det är inget på TV o jag orkar inte se en hel film. Kanske dags att sova, behöver sova så mycket nu för tiden...

Missen längtar ut, och katten med, men så länge han har tratt och såret kan bli fult igen så får han hålla sig inne. Men jag har haft sovrumsdörren stängd hela dagen för säkerhets skull.


Känner mig lite håglös och inte alls peppad för dyk imorrn trots att jag har ny torris att prova in. Jag vill mest bara sova, men det hjälper inte någonting och ger ingenting heller. Men jag önskar att jag kunde..


Har läst ut en underbar bok förresten, "Before I fall" av Lauren Oliver. Handlar om Samantha som dör och lever om sin sista dag om och om igen. Underbar helt enkelt, rekommenderas.

Av vintervild - 9 oktober 2010 10:19

Älsklingen jobbar idag och sedan ska han med några vänner på ölmässan. Jag fick följa med, men jag är inte så förtjust i öl och någon måste ju hålla koll på den defekta missen här hemma. Han är inte glad över att ha tratt och att bli kollad på svansen hela tiden, men det är inte mycket att göra åt saken. Det ser bättre ut idag och luktar inte äckligt så det går åt rätt håll. Hoppas det läker fort annars så kommer missen att klösa ihjäl oss i sömnen.

 

Misse som hatar matte och livet. Men mest matte...


Jag är ganska ledbruten efter gårdagens pole, men lycklig. Ha blåmärken överallt och ont i muskler jag inte visste fanns. Men så ska det vara när man tränar.

 

Så här fin blir man efter ett polepass. Sexigt, eller hur?


Det andra benet är lika vackert. Älsklingen bara suckar när han tittar på mig, men jag är lycklig och det är det enda som räknas. Eller ja, så lycklig som jag nu kan bli...


Dagen för mig blir lugn. Ska hämta flaskor till imorrn, handla lite och packa mina dyksaker. Sedan vara hemma och ta det lugnt, kanske sova lite middag och ta ett bad. En dag för bara mig, inget annat...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skapa flashcards