VinterVild

Direktlänk till inlägg 30 oktober 2010

Dag och bild

Av vintervild - 30 oktober 2010 19:16

Vapenvilan fortsätter. Så länge vilddjuren håller sig borta från missen så är han tyst och så länge missen inte springer så jagar inte vilddjuren honom. Katten har inte lämnat sin säkra plats på bokhyllan.

 

Katten på säker höjd


Försöker lära mig lite om Photoshop, därav den upphottade bilden på katten. Kanske blir jag bra en dag...


Hittade förresten en kul sida: Ett Foto I Timmen. Går ut på att man under en dag tar ett foto i timmen och lägger upp på sin hemsida eller blogg. Imorrn är nästa dag, jag tänkte vara med, kan bli väldigt intressant.


Ärenden har uträttats idag, mat handlats och pengar spenderats. Långpromenad med vilddjuren blev det med och matlagning för första gången sedan älsklingen åkte. Han har det bra där borta, men de hade dåligt väder. Längtar tills han kommer hem.


Just nu tittar jag på House, men eftersom det är Halloween imorgon så har jag några skräckfilmer till ikväll. Älskar skräck men det är svårt att hitta bra. Någon som har några tips?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se