VinterVild

Direktlänk till inlägg 29 oktober 2010

Attack från två fronter

Av vintervild - 29 oktober 2010 20:56

Sitter och lyssnar på morranden från två håll just nu, katten och missen i ena ringhörnan och vilddjuren från söta syster i den andra. De får vara i olika rum för tillfället, jag är lite oroad för möbleringen nämligen.


Det har inte gått jättedåligt, vilddjuren är vana vid katter, men missen och katten beter sig inte som katter borde och då blir det lite kalabalik. Jag hoppas att de lugnar ner sig snart, annars så får de bo i olika rum hela helgen.

 

Kattens första möte med ena vilddjuret, inte kärlek direkt


Nu ska jag hoppa ner i ett bad med kall Cola light, godis och en god bok. Har handlat badbomber på Lush så jag ska skämma bort mig ordentligt.

 
ANNONS
 
Erika(jyringen)

Erika(jyringen)

29 oktober 2010 22:23

sv.ja du får göra det =) tycker verkligen det är snyggare med målningar än med tråkig betong =)

http://jyringen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se